Programkereső

Halesz családi sportpiknik

Ingyenes
A Halesz parkba invitálja a mozogni vágyókat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ május 12-én, vasárnap – ez igazi családi, vasárnap délelőtti sportpiknik lesz a népszerű szabadidőhelyszínen.

Közös edzések – aerobik, jóga, közös táncolás az ARTE ARAMI-val, személyi edzés, futóedzés, triál bemutató – és még sok más ingyenes program várja az érdeklődőket kilenctől kettőig az ingyenes rendezvényen.

Program:

9.00 Aerobik edzés Czéczei Zitával

10.00 Anya-lánya jóga Stewart Melindával

11.00 Triál bemutató

11.30 Táncolj velünk! – az ARTE ARAMI Derce csoportjával

12.30–13.45 Sophiane Brass koncert

Egész délelétt: akadálypálya, eurobungee, mászófal, triál bemutató pálya oktatással, IRUNmom Túróczi Rékával, 10 órától személyi edzés Molnár Attilával, a Bajnok Predator Boksz SE edzőjével

Május 12-én, vasárnap reggel kilenc órától az aerobik szerelmeseinek kedvez a Halesz piknik kezdő programja, hiszen ezzel a zenés tornával indítja a napot a szervező Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. A vasárnap a család napja, így nincs is jobb alkalom rá, hogy együtt töltsék az időt egy közös sportpikniken, ahol minden korosztály meg fogja találni a neki való programelemet: az aerobikot követően például anya-lánya jóga következik, ami az óvodás korosztályú kislányoktól kezdve a tinédzserekig mindenkinek szól majd, csak egy „szabály” van, az édesanyjukkal kell érkezzenek.

Tizenegy órától a triálosoké lesz a főszerep: látványos bemutatóval érkeznek a TRIAL Sportegyesület tagjai, és a nap folyamán ki is próbálhatják ezt a biciklis sportágat az érdeklődők. Ezt követően fél tizenkettőkor az ARTE ARAMI Derce csoportja jön, és a Táncolj velünk! programmal további mozgásra invitálják a piknik résztvevőit – ezúttal néptáncra. A Derce csoport és felkészítői, Majoros Róbert és Majorosné Szabó Veronika gondoskodnak arról, hogy Székesfehérvárhoz hűen ez a „sportág” is képviseltesse magát a pikniken. Végül, de nem utolsó sorban a Sopiane Brass Band együttes lazítja le a sportolás közben meghúzódott izmokat fél egykor. A pécsi zenészek egy utcazene jellegű csapatként, stílusosan, a parkhoz és piknikhez illő módon zárják majd le a Halesz parkban zajló programokat.

A fő programelemek mellett kilenc órától kettőig különböző sportokat lehet kipróbálni. Személyi edzés és tanácsadás lesz Molnár Attilával, aki a Bajnok Predator Boksz SE-től érkezik. Vele kapcsolatosan nem a megszokott edzőtermi edzésekre kell gondolni, hanem sokkal formabontóbb, erőnléti, de ugyanakkor alakformáló edzésekre, hiszen ennek a híve.

Futóedzésre is lesz lehetőség Túróczi Rékával, aki az „IRUNmom” sportinfluenszer néven vált ismertté a közösségi médiában, és akár együtt is lehet edzeni vele a Halesz park körül. Réka motivációt tud adni futással kapcsolatosan, és akár együtt is lehet edzeni vele a Halesz park körül. A már említett triál sportággal is meg lehet ismerkedni, de hatállomásos akadálypálya is várja a gyerekeket, akik a népszerű eurobungee trambulinnal is ismeretséget köthetnek.

A mozgalmas vasárnapon a programok ingyenesek.

Az esemény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Halesz park