Programkereső

Magyar Streetworkout Kupa I. forduló

Ingyenes
4 versenyt rendezünk minden fordulóban: • Tehetségkutató versenyt • Kihívók Bajnokságát • Profi Kupa Versenyt • Street Workout Challenge-t • Idén az országos csúcsok hivatalos javítására is lesz lehetőségetek!

2024-ben még nagyobb lendülettel indul a Magyar Freestyle Street Workout Kupa versenysorozat!

Fordulónként egyedi részvételi érmeket gyűjthettek, amely 4 cikke egy nagy emlékmedált fog képezni. Gyere el minden fordulóra és gyűjtsd be a saját plaketted!

4 versenyt rendezünk minden fordulóban:

  • Tehetségkutató versenyt
  • Kihívók Bajnokságát
  • Profi Kupa Versenyt
  • Street Workout Challenge-t
  • Idén az országos csúcsok hivatalos javítására is lesz lehetőségetek!

Versenykiírások az esemény beszélgetés fülében és a Szabálykönyvben!

A kupasorozat lehetőséget biztosít minden olyan magyar sportolónak, aki szeretné kihívás elé állítani magát tapasztalatszerzés céljából, versenyhelyzetben. Azonban tökéletes fejlődési lehetőség azoknak is, akik nemzetközi versenyzési ambíciókkal rendelkeznek, hiszen felkészülési lehetőség a különböző nemzetközi szervezetek versenyeire.

A verseny egy 1Move Kondiparkon lesz megrendezve:

(Párhuzamos korlátok, nyújtók, bordásfal biztosítja a versenyzőknek a verseny eszközt.)

A versenyen egy kör áll a versenyző rendelkezésére, ami 2 perces időtartamú. Amint a versenyző fellép a színpadra, 30 mp áll rendelkezésére, hogy elkezdje a körét. Ezt egy ujj felmutatással kell jeleznie. Ha nem jelez 30mp-n belül a kör automatikusan elkezdődik. Amint megtörtént a jelzés, a kör kezdetét veszi.

A verseny előtt a sportolók sorrendjét véletlenszerűen sorsolják közvetlenül a verseny előtt. Minden versenyző saját zenét választ, amit a sportoló a szervezőknek köteles elküldeni verseny előtt. Az egyedüli elfogadható formátum az MP3 a versenyző nevére formázva. Akik nem küldik el a zenéjüket vagy nem megfelelő formátumban, azok véletlenszerűen választott zenére kell lebonyolítaniuk a körüket.

A versenyen férfi és női kategóriában indulhatnak a versenyzők, pontozás a Szabálykönyv alapján.

Bármely kupaállomáson induló versenyző 20 pontot kap az indulásért. Ha mind a 4 állomáson indulsz, akkor már 80 ponttal rendelkezel. Minden egyes állomáson az első 20 helyezett extra pontokban részesül az indulási pontokon felül. (Az első 20 pont, a második 19 pont, a harmadik 18 pont, a negyedik 17 pont, az ötödik 16 pont, a hatodik 15 pont, a hetedik 14 pont, a nyolcadig 13 pont, a kilencedik 12 pont, a tizedik 11 pont...így tovább). Így azon felül, hogy minden állomásnak lesznek kihirdetett győztesei, a 4. állomás végén fog kiderülni, hogy kik kerülnek fel a magyar kupáért vívott végső dobogóra.

A kupasorozat végén az első 10 helyezést elérő versenyzők pénzdíjazásban részesülnek:

Férfiak:

1. Helyezés -- 60.000 Ft - 2. Helyezés -- 30.000 Ft
3. Helyezés -- 25.000 Ft - 4. Helyezés -- 20.000 Ft
5. Helyezés -- 18.000 Ft - 6. Helyezés -- 15.000 Ft
7. Helyezés -- 12.000 Ft - 8. Helyezés -- 10.000 Ft
9. Helyezés -- 7.000 Ft - 10. Helyezés -- 5.000 Ft

Nők:

Női versenyzők pénzdíjait az indulók létszáma fogja meghatározni.

Jelentkezési határidő: 2024.05. 06.

Kupasorozat II. állomás: 2024.06.08.

Kupasorozat III. állomás: 2024.07.20.

Kupasorozat IV. állomás: 2024.08.17.

Nevezés, részletek és további információkat a verseny kiírásban fogjátok megtalálni. A versenykiírásokat az esemény beszélgetésében tesszük közzé!

Sikeres felkészülést kívánunk mindenkinek

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Váralja sor 7679/a