Programkereső

Meg-Ki filmklub: Veszélyes lehet a fagyi

A Veszélyes lehet a fagyi című filmet tűzte műsorára a Barátság mozi Meg-Ki filmklubja november 30-án, szerdán 18 órakor. A vetítés után a közönség a főszereplővel, Stork Natasával és a rendezővel, Szilágyi Fannival találkozhat.

 

2022

Szereplők Stork Natasa, Patkós Márton, Szabó Máté, Csikász Ágnes, Bódy Magdi
Rendező Szilágyi Fanni
Premier 2022. november 17.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 30 perc

Adél radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, egypetéjű ikerpárja, Éva pedig jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát vállalkozó férje oldalán. Különböző nézőpontból látják egymás életét. Az egyértelmű külső hasonlóságok ellenére máshogyan látják magukat és egymást, mindkettejüknek a másik élete tűnik könnyebbnek és jobbnak.

Ebbe a konfliktusokkal terhelt kapcsolatba Ákos színre lépése hoz váratlan fordulatot. Elsőre úgy tűnik, hogy a férfi mélyíti a távolságot az ikrek között, azonban éppen az ő hatására kezdenek el újra egymásra figyelni.

Szilágyi Fanni korábbi kisfilmjeivel (A kamaszkor vége, A csatárnő bal lába életveszélyes, Minden vonal) már bebizonyította, hogy érzékenyen tudja feltenni a nehéz kérdéseket is. Első nagyjátékfilmje, a humort és varázslatot sem nélkülöző Veszélyes lehet a fagyi a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretében készült.

➡November 30-án, a Meg-Ki filmklubban vendégünk lesz Szilágyi Fanni, a film rendezője és Stork Natasa, a film főszereplője.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Jan 25. 19:45

Ferrari

Már 16. 19:30

Téli szünet

Már 14. 17:45

A fattyú

Már 08. 20:00

Tánc az élet

Már 09. 18:00

Bob Marley: One Love

Feb 05. 20:00

Priscilla

Feb 17. 17:30

Argylle: A szuperkém