Programkereső

Piacnyitó

Ingyenes
Bevásárló Közösségünkben megtartjuk első átadási piacnyitó napunkat termelői kóstolóval egybekötve.

Annak érdekében indítottuk el ezt a közösséget, hogy azok, akiket érdekel, hogy mit tesznek a család asztalára és az honnan származik, valamint erősíteni szeretnék a helyi illetve környékbeli gazdákat és kistermelőket, azt biztos és ellenőrzött háttérrel megtehessék.

A rendelés és vásárlás folyamatáról néhány lépésben:

Írj nekünk a fehervarelestar@gmail.com-ra, vagy kattints a ide, add meg e-mail címedet és augusztus 21-én e-mailben tájékoztatunk az első rendelési tábláról. Rendelésedet e táblázat kitöltésével és a fehervarelestar@gmail.com email címre való visszaküldésével tudod leadni, és ezen az eseményen átvenni termelőinktől.

MILYEN TERMÉKEKET VÁSÁROLHATSZ?  
Idényjellegű zöldséget, mikrozöldséget, gyümölcsöt, gyümölcslevet, zöldséglevet, füstölt hús termékeket, sajtokat (tehén és kecske), szörpöket, fajtamézeket, ízesített mézeket, lekvárokat, befőtteket, savanyúságokat, zöldségkrémeket, fürjtojást, fürjtojás termékeket, gyümölcsbor-eceteket, házi süteményeket, kekszeket, sós ropogósokat, fűszernövényeket.

Vendégeink lesznek:
- Ki? - Ti & Mi képviseletében Kecskés Timi és Lippai Kitti - A hulladékmentes vásárlás bemutatásával.
- Használd újra, Velencei-tó! mozgalom és a Mum Goes Green blog megalapítója Virág Kriszti természetes játékokkal és megfelelő piacmagatartás érzékenyítésével: papírból és nemezből készült kosárkákkal, pöttyös lábassal, répával, almával.
- Berki Tünde ásványkészítő, -szakértő, testharmonizáló az egészséges táplálkozást segítő, méregtelenítő gyönyörű ásványaival.
- Használd újra, Fehérvár! facebook csoport képviselői.

Gyere ha vásárolnál, ha érdekel, ha kérdeznél, ha nézelődnél!
Várunk szeretettel!
Az Éléstár Csapata

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Balatoni út 10.