Programkereső

MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC

Jegyinformációk a Budapest Honvéd FC elleni bajnokira: a VidiShop továbbra is zárva tart, így helyette a MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában tudjátok elővételben megváltani a belépőtöket hétfőn, szerdán és pénteken.

Csapatunk az OTP Bank Liga NB I 24. fordulójában a Budapest Honvéd FC együttesét látja vendégül a MOL Aréna Sóstóban március 18-án 19:45-kor. 

Személyes adataitokat sem az online, sem pedig a személyes jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok. Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

Székesfehévár MJV Önkormányzatának döntése értelmében a MOL Aréna Sóstó csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten üzemel, így jelenleg a stadionban található VidiShop is zárva tart, helyette a MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában tudjátok elővételben megváltani a belépőtöket; hétfőn 13:00-18:00, szerdán 13:00-18:00, pénteken pedig 10:00-15:00 óra között.

2022. június 1-től az eddig működő MLSZ központi jegyértékesítési rendszer megszűnt. A 2022/2023-as szezontól a szolgáltató, a Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 360 Ft-os kezelési költséget számít fel.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: MOL Aréna Sóstó, 1-es pénztár

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.