Programkereső

Szépkorúak szerdája: Hirtelen 70

Diane Keaton új, fantasy elemekkel átszőtt vígjátékát tűzi a Szépkorúak szerdája műsorára a Barátság mozi április 19-én 15 órakor. A Hirtelen 70 című filmre a nyugdíjasok 700 forintért válthatnak belépőt a jegypénztárban vagy a mozi honlapján.

A varázsütésre történő „korváltás” népszerű téma a filmesek körében, akár gyerekből lesz felnőtt egy éjszaka alatt (például a Segítség, felnőttem! Tom Hanksszel vagy a Hirtelen 30 Jennifer Garnerrel), akár felnőttből lesz gyerek (például a Megint 17 Zac Efronnal), esetleg testet cserélnek (ahogy Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan tette a Nem férek a bőrödbe című vígjátékban), hiszen izgalmas eljátszani a gondolattal, hogy mihez kezd az ember, ha a lelke egy néhány évtizeddel fiatalabb vagy idősebb testbe kerül…

A Hirtelen 70 főhőse, a 30 éves frusztrált író és önjelölt influencer, Mack (Elizabeth Lail) otthonülőként vonakodva, de elmegy barátnője leánybúcsújára Palm Springsbe, ahol egy vad éjszaka után arra ébred, hogy hirtelen átalakul jövőbeli, 70 éves önmagává: „Rita nénivé” (Diane Keaton). Mások elvárásainak kényszerétől megszabadulva Rita a saját útját járja, és a közösségi média hatalmas szenzációjává válik. A benne lakozó 70 éves nő szó szerint felszabadul és egy románc kezd kialakulni, amikor közelebb kerülnek egymással Mack imádni való kutyaszitterével, Jackkel (Dustin Milligan).

A Szépkorúak szerdája indulása óta népszerű az idősebb korosztályhoz tartozó mozilátogatók körében. A Barátság mozi minden alkalommal igyekszik olyan filmet műsorra tűzni ezeken a vetítéseken, amelyek igényt tarthatnak a szépkorú nézők figyelmére. A vetítésre a nyugdíjasok 700 forintért válthatnak jegyet a mozi honlapján és a pénztárban is, átmenetileg a mozi kedvezménykártyájának kiváltása vagy meghosszabbítása nélkül is. A délutáni előadásokra a fiatalabbakat is várják, ők teljes áron vásárolhatnak belépőt a filmre.
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Már 16. 19:30

Téli szünet

Már 06. 20:00

Egy élet

Feb 21. 15:00

Semmelweis

Ápr 09. 17:30

Tökéletes napok

Már 30. 20:00

Imádlak utálni

Már 06. 18:00

Bob Marley: One Love