Programkereső

5 fehérvári edző, akiket a koronavírus sem állít meg

  • 2020.04.20.

Ahogy karácsony, úgy húsvét után is eszünkbe juthat, hogy ideje leadni az ünnepek alatt felszedett plusz kilókat. Vagy a karantén miatt felszedetteket. Akárhogy is, most nincsen hová menjen az ember. Mutatunk öt fehérvári edzési lehetőséget, ahol az edzők online segítenek abban, hogy a koronavírus miatt ne tunyuljunk el teljesen.

Jóga

A jóga szerelmeseinek igazán nagy szerencséjük van, mert ehhez a mozgásformához egy polifomon kívül semmi másra nincs szükségük. Ráadásul, aki járt már jóga foglalkozásokon, annak biztosan van némi fogalma az ászanákról, így a gyakorlás akár önállóan is mehet. Azoknak, akik szeretik, ha vezetik őket a gyakorlás közben, a fehérvári Ezoterikus Jógaközpont online órákat tart minden nap, teljesen ingyen.

Csatlakozz hozzájuk és őrizd meg a fittségedet segítségükkel itt.

Ha mindez nem volna elég, integrál jóga tanfolyamot is tartanak hétfőnként 18:00-20:00 között. A foglalkozások alatt elméleti és gyakorlati elemekkel mélyítik el a jógikus szemléletet és a gyakorlást.
A csatlakozás menete itt olvasható.

Ugyancsak jóga gyakorlással segíti az otthonlét átvészelését a Prána Jóga és Egészségközpont, akiknek az oldalán Nagy Gábor Jógaoktató szöveges posztokkal és képes illusztrációkkal ad javaslatokat a napi gyakorlásra.

Csatlakozni bármikor lehet, előfeltétel azonban a jóga valamilyen szintű ismerete.

Gábor élő (facebook live) jóga gyakorlásokat is tart a hét 6 napján, így a héten például 13 alkalommal jógázhatsz vele online! Az jógaórák között van kezdő gerincátmozgató, középhaladó hatha jóga és speciális foglalkozások is: holdüdvözlet és légzőgyakorlatok, meditációs jóga és jóga nidra (mélyrelaxáció). Az órarendet a Fehérvári jóga csoportban találjátok és a www.gaborjoga.hu weboldalon. 

Saját testsúlyos edzés

3) Azoknak, akik a saját testsúlyos edzést kedvelik, a TRX Edzés és Fit Life edzője készít edzéseked. Csak jelentkezni kell a részletekért a posztjában leírtak szerint. Meg persze elővenni a jó öreg polifomot.

Fitness

4) Naszádos Fanni a Fittfun Mozgásstúdiótól csoportot is indított erre az edzésformára és heti kétszer, hétfőn és csütörtökön élő edzéseket tart.
Érdemes csatlakozni vidám óráihoz. Az edzés nem igényel sem eszközt, sem egyéb jártasságot, csak jókedvet és kitartást.
 

5) Ruszák Reni sem áll le, sőt! Több olyan online edzést is hoz, amikhez bárki csatlakozhat. S bár nem biztos, hogy idén fogunk bikinit hordani, azért belevághatunk a bikini body kihívásba.

Fotók forrása: Pixabay.com