Programkereső

Farsangfarki jelmezes felvonulás és „Asszonyfarsang”

Ingyenes
Jelmezes felvonulókat, babakocsis anyukákat, gyerekeket is várunk a tél elűzésének hagyománya szerint! A Szabad Színház társulata a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház partnerségében az idén is megrendezi a Hagyományos Fehérvári Farsangfarki felvonulást Székesfehérvár Fő utcáján, Február 26-án délután kiseprűzzük a telet Székesfehérvárról.

Program:
15:00: Álarckészítés, kézműves foglalkozás Kamarás Emesével
16:00: Farsangfarki Jelmezes felvonulá
16:30: Fánkos ügyességi játékok és "Asszonyfarsang"

Részletek:
A Szabad Színház társulata a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház partnerségében az idén is megrendezi a Hagyományos Fehérvári Farsangfarki felvonulást Székesfehérvár Fő utcáján, Február 26-án délután kiseprűzzük a telet Székesfehérvárról.


A felvonulás előtt álarc készítés lesz az Igézőben Kamarás Emese vezetésével. 16.00-tól pedig farsangi felvonulás.

A farsangi felvonuláson számítunk azokra a gyermekes családokra, akik ötletes jelmezeiket nemcsak az iskolákban, óvodákban, de a város nyilvánossága előtt is szívesen bemutatnák!

A hagyományos Fehérvári Asszonyfarsang innovációjaként az idén a babakocsis kisgyermekes anyukákra is számítunk, a felvonuláson, arra kérve őket, egy kis farsangi dekorációval díszítsék a babakocsikat. A legötletesebb anyukákat díjazni szeretnénk. A baba-mama , anyuka kisgyermekes jelmezeket szintén díjazni szeretnénk.

16.30-tól Mujkó mókái címmel farsangi játékokat szervezünk a gyerekeknek. Ha az időjárás kedvező lesz, rögtönzött utcabálra is sor kerülhet!

A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk, hogy minél többen legyünk, nehogy itt találjon ragadni a tél:-) !

Facebook oldal

Székesfehérvár.hu cikk

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fő utca

Programajánló