Somlai Tamás, szőlész-borász szakmérnök segítségével végigkóstoljuk az alap vörösbor fajtákat.
Megtudjuk mindegyik fajta jellegzetességeit, ízben, illatban, testességben. Megbeszéljük, melyik milyen ételekhez illik. Melyik fajta melyik borvidéken szeret? Minden vörösbor hordóba kerül-e? Melyiket mennyi ideig érdemes magunk elől rejtegetni? Melyik fajta mivel járulhat hozzá egy jó cuvée-hez? Mi az a bordói házasítás? - És bármit, ami még felmerül bennünk kérdésként az este folyamán...
Az este borsora:
1) Mészáros: Kadarka 2016
2) Szeleshát: Pinot Noir 2016
3) Lelovits: Portugieser 2017
4) Pfneiszl: Kékfrankos 2016
5) Lisicza: Merlot 2016
6) Vesztergombi: Cabernet Sauvignon 2016
7) Vojtek: Cabernet Franc 2012
Helyszín: Borháló Fehérvár (Várkörút 1.)
A tanfolyam időpontja: 2018. október 19. (péntek) 20:00 óra
A részvételi díj: 5.900 Ft/fő - tartalmazza a borokat és a falatkákat.
Várunk minden kedves érdeklődőt!
„Mi hálót adunk a kezedbe, hogy jó borokat fogj vele magadnak.”
Somlai Tamás
Cím: Székesfehérvár, Várkörút 1.