Programkereső

Kert-Expo

Ingyenes
05.13.
szombat
Dísznövény termesztők, kertépítők, háztáji gazdák, kézművesek kínálják portékáikat. Programok: Bonsai és retrogép kiállítás, állatsimogató, szalmaugráló és vidámpark.

Ismét várja látogatóit a KERT-EXPO 2017. május 13-14-én Székesfehérváron a Bregyó Sportcentrumban 8.oo - 18.oo óráig. A rendezvény ünnepélyes megnyitójára 2017. május 13-án 14.oo órakor kerül sor. Két napon keresztűl dísznövény termesztők, őstermelők és kereskedők kínálják portékáikat. A látogatók válogathatnak egzotikus növényekből, kaktuszokból, egynyári, balkon, örökzöld és évelő növényekből. A kertészeti témakörön kívül mezőgazdasági termékeket, kerti gépeket, eszközöket is bemutatnak a kiállítók. Megjelennek a háztáji őstermelők kiváló képviselői is, vásárolható: bor, méz, szörp, lekvár, tej, sajt, füstölt árú, bio és reformélelmiszerek is. A rendezvény nosztalgikus vidéki hangulatban várja a családokat. Két napon keresztül szakmai és színpadi programok színesítik a rendezvényt. A látogatók konzultálhatnak, tanácsot kaphatnak szakemberektől. A szakmai kiállítók mellett, iparművészek és kézműves mesterek kínálják portékáikat. Sok látványosság és különlegesség várja a látogatókat. A falusi gasztronómiai élményeknek is teret engedünk! A vendéglátók finom falatokkal várják az érdeklődőket. A közönség örömére ismét felsorakoztatjuk retro gépkiállításunkat, melyet nagy érdeklődés kísér. Állatsimogatóval kedveskedünk a gyermekeknek, ahol póniló, csacsi, lúd, madarak, galambok, juh és egyéb házi-állatok láthatók. A legkisebbek szórakoztatásáról sem feledkeztünk meg, vidámpark és a nagy sikerű szalmaugráló várja a gyermekeket. Érdemes kilátogatni! A látogatás ingyenes ! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. További információ: www. kertexpo.hu

Esemény weboldala

05.14.
vasárnap
Dísznövény termesztők, kertépítők, háztáji gazdák, kézművesek kínálják portékáikat. Programok: Bonsai és retrogép kiállítás, állatsimogató, szalmaugráló és vidámpark.

A rendezvény nosztalgikus vidéki hangulatban várja a családokat. Két napon keresztül szakmai és színpadi programok színesítik a rendezvényt. A látogatók konzultálhatnak, tanácsot kaphatnak szakemberektől. A szakmai kiállítók mellett, iparművészek és kézműves mesterek kínálják portékáikat. Sok látványosság és különlegesség várja a látogatókat. Felnőtteket bonsai és retrogépkiállítás, a gyermekeket állatsimogató, szalmaugráló és vidámpark várja.

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bregyó köz 1.

Észrevétel beküldése