A műhelymunkát – amelybe bátran be lehet kapcsolódni – Szegedi Panka séf és cukrász vezeti, aki bőséges tapasztalattal rendelkezik a vegán ételkészítés terén. A workshop során megtanuljuk a focaccia készítés alapjait kovásszal és élesztővel, csinálunk egy klassz zöldséges mártogatóst és egy szezonális salátát. Majd jöhet a répatorta tart, amolyan pankásan, a jól megszokott ízvilággal, modern külsővel…
A résztvevők egy jó hangulatú foglalkozásra számíthatnak, amelyen sok szakmai fogás leshető el, és tanácsok is kaphatók a vegán ételkészítéshez. A workshop végén közös étkezés során ízlelünk és beszéljük meg a tapasztalatokat.
A részvételi díj 6000 forint/fő, amelyért cserébe egy alkoholmentes ital (például kávé vagy üdítő) is választható. A díjat kérjük előre befizetni.
Jelentkezni a mellékelt táblázaton keresztül vagy a cukrászdában lehet április 4-ig.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ssDcmZkcjNmIV1SPLxhpbT4IgObKA0xurcfL_fwqk-o/edit
A foglalkozásra legfeljebb 15 fő jelentkezését várjuk, és 10 fő feletti jelentkezésnél tartjuk meg.
FONTOS: a workshop most nem gluténmentes.
Gyertek, várunk szeretettel!
Az eseményen fotó- és videófelvétel készül.
Fotó: Simó Béla
Cím: Székesfehérvár, Budai út 140.