Programkereső

MOL Fehérvár FC - Újpest FC

A VidiShop továbbra is zárva tart, így helyette a MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában tudjátok elővételben megváltani a belépőtöket hétfőn, szerdán és pénteken.

Csapatunk az OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában az Újpest FC együttesét látja vendégül a MOL Aréna Sóstóban április 8-án 17 órakor. 

A találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, ezért a jegyvásárláskor a személyes adatok megadása (név, születési hely, születési idő) kötelező az online-jegyvásárlás, valamint a személyes jegyvásárlás alkalmával is. Klubkártya megadása nem kötelező! Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

Székesfehévár MJV Önkormányzatának döntése értelmében a MOL Aréna Sóstó csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten üzemel, így jelenleg a stadionban található VidiShop is zárva tart, helyette a MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában tudjátok elővételben megváltani a belépőtöket; hétfőn 13:00-18:00, szerdán 13:00-18:00,  pénteken pedig 10:00-15:00 óra között (kivéve április 7-én, Nagypénteken zárva tart a pénztár!).

2022. június 1-től az eddig működő MLSZ központi jegyértékesítési rendszer megszűnt. A 2022/2023-as szezontól a szolgáltató, a Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.