Programkereső

Öt érzék kerttúra az Anemona-kertben

Kis csoportos vezetett kertlátogatás az 1200 nm-es Anemona-kertben, ahol 10 virágzó évelőágyást bemutatva vezetjük személyesen végig az érdeklődőket, és ahol a színek, fények, illatok mellett a textúráknak és ízeknek is szerepe lesz.

Nyári virágpompával várjuk a látogatókat az 1200 nm-es dísz- és haszonkertben, ahol 10 virágzó évelőágyást bemutatva vezetjük személyesen végig az érdeklődőket. Az Anemona-kert egy impresszionista kert, ahol nem csak a színek és fények játékával keltünk benyomásokat, hanem illatok, dallamok, textúrák és ízek teszik teljes élménnyé a látogatást. A kerttúra során az öt érzék impressziója mellett az ágyások mellett sétálva egy-egy természetes élőhelyet ismerhetünk meg az ahhoz válogatott évelőtársításokkal és kapcsolódó növényismertetésekkel. Szó lesz ökotudatos növényválasztásról, ökológiai szemléletű, vegyszermentes kertgondozásról, és az ágyástervezés szempontjairól, mellyel tavasztól késő őszig tartó folyamatos virágzást lehet elérni. Bemutatjuk magról nevelt, pénztárcabarát ágyásainkat, és tippeket és trükköket árulunk el az otthoni körülmények között megvalósítható disznövény termesztés fortélyairól.

A részvétel csak előzetes időpontfoglalással lehetséges, amely után részletes információkat küldünk a helyszínről és az eseményről. 

Szeretettel várunk minden kedves kertbarátot!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Öreghegy