Programkereső

Fenyő Miklós // Székesfehérvári Királyi Napok

Ingyenes
A 2024-es Székesfehérvári Királyi Napok zenei programjában Fenyő Miklós ad koncertet augusztus 16-án, pénteken 20 órakor a Zichy-színpadon. A koncert ingyenes.

A zenei pályán eltöltött több mint 50 év, több mint 400 dal, több mint egy szerző, több mint egy előadó – egy kultusz: FENYŐ MIKLÓS

A 60-as évektől ő a rock&roll első számú és utánozhatatlan nagykövete, aki töretlen energiával koncertezik jelenleg is országszerte és a határokon túl is. Több száz szerzeménye mellett aranylemezek, platinalemezek, sőt gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, valamint több musical és a Made in Hungaria film jelzi hihetetlen termékeny pályafutását. Nem tudjuk, hogy mi hajtja Fenyő Miklóst, de abban lehet valami igazság, hogy a rock&roll konzervál.

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. A koncertjein természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány.

(Kedvezőtlen időjárás esetén a koncert elmarad.)

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget