Programkereső

Fehérvár FC - DVTK

A szezonzáróra a C és D szektorokba 500 forintért lehet belépőt vásárolni online, a VidiShopban, a Vidi Múzeumban, a Petőfi Kultúrtanszéken és a Tourinform Jegyirodában.

Május 18-án, szombat délután 17:45-kor csapatunk a DVTK-t látja vendégül a Sóstói Stadionban. A szezonzáró bajnokira már meg tudjátok vásárolni a belépőtöket. Legyen ott minden Vidi-szurkoló a lelátón, biztassuk a játékosokat együtt az első perctől az utolsóig, hogy győzelemmel búcsúzhassunk el a 2023/2024-es idénytől!

A mérkőzésre Székesfehérvár MJV Önkormányzata döntése alapján a belépők 500 Ft-ba kerülnek a C és a D szektorokba. Az A szektorokba a jegyárak változatlanok.

A jegyeket javasoljuk, hogy elővételben - személyesen vagy online - vásároljátok meg, így elkerülhetitek a meccsnapi sorban állást.

Személyes adataitokat sem az online, sem pedig a személyes jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok. Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

VidiShop nyitvatartás: szerda, péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel (az 500 Ft-os jegyekre a kezelési költség 199 ft).

Várunk május 18-án is a Sóstói Stadionba!

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Sóstói Stadion, Vidishop (Csíkvári út 10.)

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.