Programkereső

Bringásfehérvári felvonulás

Ingyenes
A Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvári Területi Szervezete idén is megrendezi Székesfehérvár legnagyobb bringás eseményét, ezúttal Bringásfehérvári Felvonulás néven. A Palotavárosi horgásztavak melletti réten találkozzunk!

Székesfehérváron lassan két évtizedes hagyománya van a bringás felvonulásoknak. A Critical Mass kezdte, mert meg kellett mutatni, hogy sokan vagyunk, és most a Bringás Fehérvár folytatja, mert a város polgárai közül sokan kerékpároznak minden nap a munkába, iskolába, boltba, vagy csak úgy, mert ahhoz van kedvük.

Ahol jó biciklizni, ott jó élni - sajnos, nálunk még nem jó biciklizni. Vannak fejlesztések, de csak úgy félszívvel, hozzáértés nélkül.

Gyertek velünk! Mutassuk meg, meg hogy a kerékpárral is közlekedő polgárok sokan vannak! Írjuk meg a városvezetésnek, hogy ideje változtatni - a kerékpárosok véleményét ki kell kérni.

De persze lesz más is. Gyorsulási verseny, bicikli(s) szépségverseny, pumpa-pálya bajnokság, és más. Az aláfestő zenéről Zöld gondoskodik.

A felvonulás 16.00-kor indul, útvonala:

Palotavárosi tavak – Vargacsatornapart – Bőrgyár utca – Molnár köz – Palotai út – Horvát István út a Deák Ferenc úti körforgalomig, és onnan visszafelé – Prohászka Ottokár út – Budai út – Halesz park – Királysor – Széna tér – Mikszáth Kálmán utca a körforgalomig és vissza – Szekfű Gyula utca – Mátyás Király körút – Schwabisch Gmünd utca – Molnár köz – Bőrgyár utca – Vargacsatornapart – Palotavárosi tavak

 

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Palotavárosi Horgásztavak