Programkereső

Csóka Judit: Meseterápiás utak és kalandok

Ingyenes
Meseterápiás utak és kalandok: Mindenről

"Melyik volt a kedvenc meséd? Miért szeretted? Ha most újraolvasnád, vajon milyen érzéseket és gondolatokat hívna életre belőled?
Ez a könyv nem csak elméletet tartalmaz, hanem megannyi valós példát, csoportos és egyéni lehetőséget, hogy miért fontos, ki a mese hőse, hogy miért fontos, mi történik vele...
S ahogyan kiderül, a jó meseterapeuta az, aki sok mesét olvas, aki pedig gyógyulni szeretne, töltődni, önmagát megérteni, szintén sokat olvasson!
Ezért nem ciki, ha gyerekkorunk kötetei ott maradnak előttünk, a mese esszencia, akár száz éves tudást rejt magában...
Csóka Judit pszichológusként és meseterapeutaként főleg azzal foglalkozik, hogy nőknek és férfiaknak, bántalmazottaknak és krónikus betegeknek, elbizonytalanodottaknak és összeomlottaknak, megkeseredetteknek és bűnbe esetteknek segítsen. Legfontosabb eszközei mindehhez a mesék.
Jelen könyvében a meseterápiát igyekszik minél több irányból bemutatni, így még érthetőbbé válik a mesék jelentősége az életünkben. És nemcsak a mi életünkben, hanem a szakember életében is, hiszen ahogy maga a szerző fogalmaz: "a mesékkel dolgozni különleges feladat, mert önvizsgálatra, önmagunkkal kapcsolatos gondolkodásra késztet."

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Ady Endre utca 18