Programkereső

Királykúti Társalgó: Énidő – mítosz vagy valóság?

Miért érzi úgy mindenki, hogy nincs ideje, főleg saját magára? Hogyan lehetünk tudatosabb az időnkkel kapcsolatban, hogyan kezdhetjük el jól használni? Időkezelési tippek, ötletek és gyakorlati példák: az időmenedzsment lesz Kecskés Tímea life- és karriercoach előadásának témája a Királykúti Társalgó sorozatban április 11-én, csütörtökön 18 órától a Királykút Emlékházban.

Az estre már váltható belépő a www.fehervariprogram.hu/jegy  oldalon.

„Az idő pénz” – tartja a régi közmondás. Mindkét dolog életünk meghatározó szereplője, sok tekintetben hasonlóak is egymáshoz, de míg pénzügyi lehetőségeink bővíthetők, addig a nap mindenkinek csak 24 órából áll, ezért ez a legértékesebb erőforrásunk, mert ez az egyetlen, ami véges és visszahozhatatlan.

„Az időre sokan úgy tekintenek, mint akadályra – én szeretem ezt átfordítani és inkább úgy gondolni rá, mint megújuló erőforrásra. Valamire, amiből van mindennap egy adott keretünk, és ezt bizonyos kereteken belül úgy oszthatjuk el, ahogy az nekünk a legjobb” – mondja Kecskés Tímea, aki előadásában a tervezés fontosságát helyezi a középpontba. Életterületek és szerepek, priorizálás, időmenedzsment tippek és trükkök – sok hasznos gyakorlati tudnivaló fér bele az estbe.

Az előadás kitér a sokak által mítikusnak tartott, csak saját magunkra fordított énidőre, hiszen felmerül a kérdés, hogy ha pont saját magunkra nincs időnk, akkor vajon mennyire tartjuk fontosnak magunkat a saját életünkben? Mindez mennyire fenntartható hosszú távon? Az ezekhez hasonló kérdésekre is szeretne választ adni a life- és karriercoach az előadáson, bemutatva sok gyakorlatot, akár kicsit meg is dolgoztatva a közönséget.

Az április 11-i Királykúti Társalgóra már lehet jegyet váltani a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, belépő: 1100 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 900 Ft, 6 éves korig a belépés ingyenes. Személyes jegyértékesítés a rendezvény előtt a helyszínen. A kedvezmény igénybevételéhez nyugdíjas- illetve diákigazolvány felmutatása szükséges. Amennyiben elővételben minden jegy elkelt, a helyszínen már nincs lehetőség jegyvásárlásra.

A rendezvény sajtónyilvános.

Jegyvásárlás »

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Előadás előtt a helyszínen.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25.

Programajánló