Programkereső

Legeslegjobb barátok

Esténként a Central Park régi színháztermében kialszanak a fények, a bábok pedig életre kelnek. Köztük van Don is, aki belefáradt abba, hogy nap mint nap bolondot játszik.

Animáció, családi, kaland

The Inseparables
2023

Rendező Jérémie Degruson
Premier 2024. február 15.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 30 perc

Esténként a Central Park régi színháztermében kialszanak a fények, a bábok pedig életre kelnek. Köztük van Don is, aki belefáradt abba, hogy nap mint nap bolondot játszik. Arról álmodik, hogy egyszer igazi hős lesz, ezért kimerészkedik a nagyvilágba, hogy önálló életet éljen. Útközben találkozik DJ Doggie Doggal, egy elhagyott plüssállattal, aki világhírű rapper szeretne lenni. Találkozásukkal egy hatalmas kaland veszi kezdetét New York szívében, hogy a bábfigura és plüssállat barátja valóra váltsák álmaikat.

Az Óriásláb sorozat alkotóinak és a Mancs őrjárat film írójának, valamint a Toy Story íróinak ötlete alapján készült animációs film egy elszökött bábu és egy elhagyott plüssállat kalandjait követi nyomon, amint útjaik a Central Parkban keresztezik egymást, és egy epikus New York-i kalandot élnek át.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2024.03.02.szombat15:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1