Programkereső

Párkapcsolat-gazdagító est a KétIgen Alapítvány mentoraival // Házasság hete

Február 15-én, csütörtökön 18 órakor a Felsővárosi Közösségi Házban folytatódik a Házasság hete fehérvári rendezvénysorozata: a KétIgen Alapítvány mentorainak párkapcsolat-gazdagító estje könnyed randiprogram pároknak, akik tudatosan szeretnének tenni a párkapcsolati harmónia megőrzéséért.

A KétIgen Alapítvány a boldogabb párkapcsolatokért jött létre. Pár- és családterápiában jártas szakemberek tartanak párkapcsolat-gazdagító műhelyeket, amelyek férfi-nő pároknak segítenek jobban elmélyíteni a kapcsolatukat és egyre örömtelibbé tenni azt.

A Párkapcsolat-gazdagító est egy egyestés, könnyed randiprogram mindazoknak, akik tudatosan szeretnének tenni a párkapcsolati harmónia megőrzéséért.

A randiest fókuszában az egyéni és a páros önismeret áll. Az est előadói saját életükből és párokkal való munkájuk során szerzett tapasztalataikból merítve beszélnek az önismeret fontosságáról a párkapcsolatban. Az est folyamán saját pároddal dolgozva szereztek élményeket arról, hogyan ápolhatjátok párkapcsolatotokat a mindennapokban.

Ajánljuk ezt a programot minden olyan párnak, akik voltak már párkapcsolati gödörben vagy azoknak, akik szeretnék elkerülni, hogy belekerüljenek.

Az est mentorpárja: Makovszky Miki és Zsuzsi

Az esemény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Belépő: 1000 Ft/fő

Online jegyvásárlás »

 

 

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Havranek József utca 27.