Programkereső

Hétköznapi és üzleti protokoll - Görög Ibolya előadása

2024. február 15. 18 óra Hétköznapi és üzleti protokoll Görög Ibolya előadása A belépőjegy ára 2024. január 15-ig 4990.-Ft, utána 5990.-Ft Jegyrendelés https://moname.hu/hetkoznapi-es-uzleti-protokoll-eloadas-2024-02-15-

2024. február 15. (csütörtök) 18 óra
Hétköznapi és üzleti protokoll
Görög Ibolya
előadása

Ha az üzleti- és magánéleti illem ismereteink bővítésén dolgozunk, előbb-utóbb egész biztosan Görög Ibolya nevébe fogunk botlani, aki Magyar protokollszakértő, író, előadó.

A szakértőnő a sikkes elegancia és humor egyensúlyát fenntartva adja át tudását, ezzel egy kellemes, barátságos légkört teremtve.

Egy igazán különleges hölgy, kinek ambíciója, kitartása és életszeretete egy példás értékű pályafutást eredményezett. Egy inspiráló példa arra, hogyan lehet állhatatossággal és elszántsággal megalapozni egy sikeres előre menetelt. Nem csupán a saját eredményei miatt kiemelkedő, más nők számára is példakép értékű és bizonyítja, hogy a szebbik nem képviselőinek is ugyanolyan lehetőségei vannak a vezető szerepek betöltésére, mint a férfiaknak. Szaktekintélyünk karrierje nemcsak egyéni siker, hanem a nők szélesebb körű elismerésének és elfogadásának a jele a szakmai világban. Az írónő meg is említi egy előadása során, hogy:

“Az üzleti életben nem a férfi, vagy a nő a nyertes, hanem a tanult ember.”

A precizitás nem maradt megbecsülés nélkül, hisz Ibolya egy ország elismerésén túl kiérdemelte a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjét, a Közéleti Díjat, emellett a Magyar Újságírók Szövetségének tiszteletbeli újságírójává és Kőbánya Díszpolgárává is avatták.

Ezt az igazán lenyűgöző életpályát olvasva nem nehéz levonni a következtetést, hogy a kemény munka kifizetődik és nem utolsó sorban megéri betartani a protokollt.

Tarts velünk és lépj be a tudatosan vezetett élet világába a protokoll kommunikáció ismeretén keresztül. Szeretnéd hogy jobban figyeljenek rád? Fontos számodra az igényes megjelenés, de nem tudod min változtass? Magasabb pozícióra pályázol? Garantáljuk, hogy az elegancia és a jómodor íratlan szabályainak betartása minden esetben kulcsfontosságú eleme a fejlődésednek!

Látogass el 2024. február 15-én a székesfehérvári Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba, hallgasd meg Görög Ibolya protokoll kommunikációs szakértő előadását és kezdd a tavaszt új emberként!

Hogy kinek ajánljuk az előadást?

közszférában- és multinacionális cégeknél dolgozó kollégáknak,
diplomáciában érdekelt személyeknek,
ambiciózus fiatal felnőtteknek, és mindenkinek, aki számára értékkel és minőségi emberi kapcsolódásokkal kíván gazdagodni.

A belépőjegy ára 2024. január 15-ig elővételi kedvezménnyel 4990.-Ft, majd azt követően 5990.-Ft, melyet kizárólag banki utalással a jegyértékesítés linkjén tud díjbekérő alapján megrendelni. A fizetést követően e-mailben a számlát megkapni.

FONTOS: a számla lesz az előadásra szóló belépő is egyben, melyet kérjük az előadásra hozzon magával!

Jegyrendelés

https://moname.hu/hetkoznapi-es-uzleti-protokoll-eloadas-2024-02-15-

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1