Programkereső

Csajos est: Váratlan fordulatok az életben és a kapcsolatokban

Izgalmas és kalandos, érzelmes vagy drámai, humoros vagy véresen komoly – váratlan helyzetek és fordulatok bőven akadnak életünkben és kapcsolatainkban. A Barátság mozi Csajos estjeinek sorában december 13-án, szerdán este hat órakor Allison Anna párterapeuta, szexuálterapeuta főként a családi és párkapcsolatokban adódó váratlan fordulatok témáját és azok érzelmi feldolgozását járja körbe. Az előadás után az Igazából szerelem című angol romantikus vígjátékot tekinthetik meg a nézők; jegyek már válthatók a mozi honlapján és pénztárában.

 

allison_anna_270Első szerelem, első partnerek, a házasság, az anyaság és apaság megtapasztalása – sok minden terítékre kerül az év utolsó Csajos estjén. „Az egyetlen dolog, ami állandó az életünkben, az a változás. Úgy is mondhatnám, hogy ezzel születünk: azt, hogy mikor születünk meg, vagy hogy mikor halunk meg, nem tudjuk befolyásolni, egyszer csak megtörténik. Ahogy a szerelem is váratlanul toppan be az életünkbe, és akár minden életterületet átalakíthat körülöttünk” – írja Allison Anna az előadást beharangozva, hangsúlyozva, hogy legyünk nyitottak a változásra, és fogadjuk el, hogy az életünkben mindig történnek váratlan események. „Ezek a változások lehetnek izgalmasak, kihívást jelentőek vagy nehézségekkel teli időszakok, de mindegyikük lehetőséget ad arra, hogy fejlődjünk és megtapasztaljuk az élet szépségeit”.

Allison Anna szülésznőként végzett, ezt követően szerzett szexuális tanácsadói szakképesítést, majd párkapcsolati-, életmód- és életvezetési tanácsadó képzéseket végzett. „Már öt éve segítem pácienseimet, amely idő alatt volt szerencsém különböző problémák megoldásában támogatást nyújtani. Pároknak segítek abban, hogy megtanuljanak együttműködni a párkapcsolatok öt fő területén: az intimitásban, a szexualitásban, a barátságban, az anyagiakban, a mindennapi együttműködésben” – írja magáról honlapján.

 

 

Az előadás után a váratlan fordulatokban gazdag Igazából szerelem című angol romantikus vígjátékot tekinthetik meg a nézők Richard Curtis rendezésében, Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Emma Thompson, Alan Rickman, Keira Knightley, Bill Nighy és Rowan Atkinson főszereplésével. A bemutatója után 20 évvel, digitálisan felújítva a mozikba visszatérő karácsonyi történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem.

A decemberi Csajos estre már kaphatók jegyek honlapunkon oldalon és a jegypénztárban.

Az esemény sajtónyilvános.

Jegyvásárlás »

 

 

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Már 09. 18:00

Bob Marley: One Love

Már 08. 20:00

Tánc az élet

Már 18. 18:00

Kálmán-nap

Már 16. 19:30

Téli szünet

Már 30. 20:00

Imádlak utálni

Már 14. 17:45

A fattyú