Programkereső

[Minden hely elkelt!] Hogy jól induljon az advent! – Anya-lánya délután az Öreghegyen

Adventindító anya-lánya délutánra invitálja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az érdeklődőket az Öreghegyi Közösségi Házba. December 1-jén, pénteken 16 órától a csajos délután résztvevői karácsonyfadíszeket készíthetnek, kézmasszázst és körömfestést élvezhetnek, valamint stílustanácsadáson vehetnek részt, amelynek végén kérdéseikre is választ kaphatnak.

Az anya-lánya kapcsolat különleges, ezért érdemes néhány közös programmal is megünnepelni. A kézműveskedés mindig jó ötlet, és az advent kezdetén, karácsonyhoz közeledve jól jön néhány új dísz a karácsonyfára, amit együtt készíthetnek el az Öreghegyi Közösségi Ház anya-lánya délutánján.

Mit vegyek fel? Melyik az én színem? Milyen arcfesték, rúzs illik hozzám? A hölgyek állandó és visszatérő kérdéseinek megválaszolásában segít az a stílustanácsadás, amelynek ugyancsak részesei lehetnek az eseményre látogatók, hogy minél többet hozhassanak ki a megjelenésükből.

A program ideális alkalom arra, hogy az anyák és lányaik közösen alkossanak és kikapcsolódjanak. A helyszínen működő büfé többek között forró csokoládét és hot dogot is kínál a résztvevőknek, hogy teljes mértékben élvezhessék az alkotás és a közös időtöltés minden pillanatát. A rendezvényt nyolcéves kortól ajánlják a szervezők – az eseményre minden jegy elkelt.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.