Programkereső

Húsvéti workshop – focaccia és répatorta tart formában

Van egy klassz ajánlatunk a húsvéti ünnepi asztalra akár brunch jelleggel, reggeli és ebéd helyett, vagy egy kellemes délutáni étkezéshez: hagyományos illetve kovászos focaccia, kevert salátával, tavaszi zöldségmártogatóssal és desszertként citrusos répatorta-tarttal.

A műhelymunkát – amelybe bátran be lehet kapcsolódni – Szegedi Panka séf és cukrász vezeti, aki bőséges tapasztalattal rendelkezik a vegán ételkészítés terén. A workshop során megtanuljuk a focaccia készítés alapjait kovásszal és élesztővel, csinálunk egy klassz zöldséges mártogatóst és egy szezonális salátát. Majd jöhet a répatorta tart, amolyan pankásan, a jól megszokott ízvilággal, modern külsővel… 

A résztvevők egy jó hangulatú foglalkozásra számíthatnak, amelyen sok szakmai fogás leshető el, és tanácsok is kaphatók a vegán ételkészítéshez. A workshop végén közös étkezés során ízlelünk és beszéljük meg a tapasztalatokat.

A részvételi díj 6000 forint/fő, amelyért cserébe egy alkoholmentes ital (például kávé vagy üdítő) is választható. A díjat kérjük előre befizetni.

Jelentkezni a mellékelt táblázaton keresztül vagy a cukrászdában lehet április 4-ig.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ssDcmZkcjNmIV1SPLxhpbT4IgObKA0xurcfL_fwqk-o/edit

A foglalkozásra legfeljebb 15 fő jelentkezését várjuk, és 10 fő feletti jelentkezésnél tartjuk meg.

FONTOS: a workshop most nem gluténmentes.

Gyertek, várunk szeretettel!

Az eseményen fotó- és videófelvétel készül.

Fotó: Simó Béla

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Budai út 140.