Programkereső

Advent a PARTon: Noémo koncert – Zene és gyertyafény (Minden hely elkelt!)

Ingyenes
A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) valamennyi házában szervez adventi programot, így lesz ez a Fürdő sori épületben is, ahol december 17-én, szombaton este héttől gyertyafényes hangulatban koncertezik a Noémo zenekar. A programra ingyenes a belépés, de regisztráció szükséges – minden hely elkelt.

Az Advent a PARTon eseményen este hétkor gyertyafényes hangulatban koncertezik a Noémo zenekar a színházteremben. A Noémo zenekar 2013-ban alakult, névadója, frontembere és dalszerzője Takács Noémi, aki az Emil.RuleZ! Gyere át! című lemezén tűnt fel, de többször fellépett a Fekete-Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestrával és tagja volt a Budapest Voices formációnak is. A zenekar számára nagyon fontos, hogy saját szerzeményű, magyar dalokat adjanak elő, amelyek szövegével teljes mértékben azonosulni tudnak, hiszen saját tapasztalataikat, dilemmáikat írják ki magukból. Bemutatkozó lemezük 2015-ben jelent meg, a legújabbat pedig, Szívverés címmel idén októberben mutatták be a Magyar Zene Házában.

A zenekar tagjai: Tóth Eszter – citera, ének, Fenyvesi Márton – gitár, mandolin, ének, Gyányi Marcell – basszusgitár, nagybőgő, Szabó Dániel Ferenc – ütőhangszerek, Takács Noémi – ének, gitár.

A koncertre ingyenes a belépés, de regisztráció szükséges – minden hely elkelt.
https://forms.gle/yQdBrYmeNRhFTt5N7

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.