Programkereső

ELMARAD! Gyógynövények nyomában

Ingyenes
A kedvezőtlen időjárás miatt a gyógynövénygyűjtő túra elmarad.

Gyógynövénygyűjtő túrára hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Csalára. A túrát Lencsés Rita gyógynövényszakértő vezeti október 1-jén, szombaton délután, találkozó a Kégl-kastély előtti parkolóban 15 órakor.

Vitathatatlanul itt van az ősz, ideje felkészülni a hűvösebb idővel együtt menetrendszerűen érkező kisebb-nagyobb betegségekre. Az immunrendszer erősítését a vitaminok mellett gyógynövényekkel is támogathatjuk, ebben lehet segítségünkre a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ ingyenes programja október elsején, szombaton. Az érdeklődők Lencsés Rita gyógynövényszakértő vezetésével indulhatnak túrázni, hogy begyűjtsenek néhány hasznos gyógynövényt, amelyek jótékonyan támogatják a szervezet ellenálló képességét a téli időszakban. A túrát vezető szakértőtől a résztvevők tanácsokat is kaphatnak a növényekkel kapcsolatban: hogyan kell azokat tárolni, feldolgozni, használni, hogy valóban egészségünkre váljanak.

A gyógynövényes túra október 1-jén, szombaton 15 órakor indul, gyülekező a csalai Kégl-kastély előtti parkolóban. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a programra! Kedvezőtlen időjárás esetén a túra elmarad.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár-Csala