Programkereső

Űrpiknik

A különc egyetemista lány, Panna gyerekkorától kezdve próbál az űrbe küldeni jeleket, válaszra várva.

Annak ellenére, hogy az egyetemen senki nem veszi őt komolyan, elmélete mégis bizonyítást nyer: hatására ugyanis a Földre érkezik a saját világában hasonlóan kirekesztett űrlény Fiú. Ha ez önmagában nem lenne elég sokk, a jövevény közli Pannával: a bolygó pusztulásra van ítélve, őt magát pedig egyedül az érdekli, hogy megmentse rajongása tárgyát, Zalatnay Sarolta énekesnőt.

Az elsőfilmes Badits Ákos rendező és a forgatókönyvet jegyző Benedek Ágota, a Rumbarumbamm című nagysikerű könyv szerzőjének filmje egy eszeveszett éjszaka történetét meséli el. Különc főszereplőik nem kevesebb dolgot vállalnak magukra, mint a bolygó megmentését, ráadásul kalandjaik során saját múltjukkal is szembe kell nézniük – már csak az a kérdés, hogy melyik probléma a súlyosabb.

Az Űrpiknik az elmúlt évek legőrültebb, semmihez sem hasonlítható magyar vígjátéka, amely a szeretet korszakokon, nemeken, univerzumokon átívelő erejéről mesél. Badits Ákos rendező erőteljes elsőfilmes bemutatkozása ötletesen ötvözi a fekete humort a sci-fivel és a drámával. A film számos fiatal tehetséges színészt vonultat fel, és ismét mozifilmben láthatjuk Árpa Attilát, valamint a legendás énekesnőt, Zalatnay Saroltát is.


Űrpiknik
Dráma, sci-fi, vígjáték

2021

Szereplők: Takács Zalán, Walters Lili, Árpa Attila, Zalatnay Sarolta
Rendező: Badits Ákos
Premier: 2021. július 1.
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam: 1 óra 20 perc

 

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2021.08.06.péntek18:00
2021.08.09.hétfő20:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.