Programkereső

Tanulj és táncolj! - 2. rész: Táncterápia

Ingyenes
Célunk a táncterápia, mint fogalom megismertetése, kialakulásának, felhasználási területeinek és lehetséges eredményeinek bemutatása. Szót ejtünk a mozgás és érzékelés kapcsolatáról és a testtudatról.

A Tercia StArt Egyesület, a „Helyben elérhető kulturális és közösségi szolgáltatások támogatása, városi sajátosságokra, értékekre alapozott programok kialakítása, helyi igénybevételének elősegítése” elnevezésű pályázati projekt keretében meghirdeti a „Tanulj és táncolj!” című, 7 alkalomból álló programsorozatot, melynek 2. része 2020. augusztus 29-én 16:00 órakor lesz.

Előadó: Orbán Orsolya.

Az előadássorozat célja: elméleti és gyakorlati tudás-átadás 7 hónapon át a táncot kedvelő székesfehérvári közönségnek, hogy a táncot, mint mozgásformát, valamint a táncstílusokat népszerűbbé és ismertebbé tegyük körükben.

A 2. előadás célja: a táncterápia, mint fogalom megismertetése, kialakulásának, felhasználási területeinek és lehetséges eredményeinek bemutatása. Elhangzik majd a mozgás és érzékelés kapcsolata, láthatjuk az első táncterapeutákat és megtudhatjuk, mi az a testtudat.

Szeretettel meghívunk mindenkit, aki hobbi, profi vagy amatőr szinten táncol, esetleg táncolna, de nehezen ismeri ki magát a sokszínű palettán. Várjuk azokat is, akik úgy vélik, a testi-lelki fejlődés mellett a táncnak szerepe van szellemi fejlődésükben is. Székesfehérváron most először, egyedülálló módon fonódik össze elmélet és gyakorlat az előadásaink alkalmával.

Figyelem! Rendkívüli intézkedés: a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet alakulását természetesen mi is figyelembe vesszük, és az életbe lépett korlátozások, súlyosabb esetben pedig tilalmak értelemszerűen befolyásolják a program menetét. Amit mi megteszünk mindenki biztonsága érdekében: az elvárásoknak megfelelő, tágas táncstúdióra, mint helyszínre esett a választásunk, így feltétel nélkül megoldható a közönség elhelyezése a szabályok által előírt távolság megtartásával. Amennyiben viszont kijárási tilalmat rendelnek el az előadás idejére, a tudásra éhes közönséget akkor sem hagyjuk cserben, abban az esetben online előadásra váltunk át, melynek zökkenőmentes lebonyolítását vállaljuk.

Jelentkezés módja: a résztvevők száma a fenti rendkívüli intézkedésre tekintettel korlátozott, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért az alábbi telefonszámon lehet jelentkezni: 06 70 515-0565.

A programra a belépés ingyenes.

Építsük együtt Székesfehérvár táncos közösségét!

Tercia StArt Egyesület

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Projekt azonosítója:     
TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00436     
Székesfehérvár Táncéletének Színesítése

Esemény weboldala

Képek és videók

Fájlok

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a