Programkereső

Schwechtje Mihály: Az örökség - 40. ELŐADÁS!

Valahol messze-Magyarországon, Seholsincs-országban egy hazalátogató orvos fokozatosan szembesül azokkal a dolgokkal, amikről az ott élők megegyezésesen hallgatnak vagy éppen tevőlegesen részt vesznek benne.

Amire büszkék vagyunk... 2021 őszén mutattuk be Schwechtje Mihály drámáját, azóta Fehérváron, Abán, Nagyharsányban, Velencén, Pécsett, Komlón, Vasváron, Balassagyarmaton éppúgy játszottuk, mint Budapesten és Bécsben, fesztiválokon és lakásszínházban, nagyszínpadon, kamarateremben, szabadtéren...

És persze a V54 - Színház és Kultúrtérben is, már nem egyszer. És április végén egy számunkra korábban eléggé elképzelhetetlen mérföldkőhöz érkezünk: Az örökség - 40. előadására várunk minden érdeklődőt szeretettel...

Ünnepeljük együtt, hogy egy kortárs magyar színdarab, egy vidéki amatőrszínpad előadásában ilyen sok előadást ért meg.

Az Örökség Csoport szeretettel vár mindenkit, azokat is, akik már sokszor látták és persze azokat is, akik most néznék meg először. Amit ígérhetünk: az aktualitásából nem vesztett a bemutató óta.

Reméljük, sokan ünneplünk együtt április 29-én a V54-ben! Jegyek már foglalhatók  V54 messengerén, vagy vásárolhatóak a helyszínen!!

"Valahol messze-Magyarországon, Seholsincs-országban egy hazalátogató orvos fokozatosan szembesül azokkal a dolgokkal, amikről az ott élők megegyezésesen hallgatnak vagy éppen tevőlegesen részt vesznek benne.
Tétlen és cinikus szemlélőből kellene felelős cselekvővé válnia - kérdés, lehetséges-e ott erkölcsösen cselekedni, ahol már az Isten is hallgat.
Vagy csak annyi marad, hogy lekapcsoljuk a villanyt a fejünkben?"


Szereplők:
András - Somos Ákos
Péter - Somos Zoltán
Juló néni, Jusztina, drogos nő, titkárnő, gyámügyes - Cseh Katalin
Polgármester, rendőr, drogos férfi, lakó - Balogh Mihály
Sanyika - Czombál András
Közmunkás, Lilike - Csögör Zsanett
Közmunkás - Torma Tamás
Rendező: Somos Ákos

Helyszín: 8000, Székesfehérvár, Várkörút 54.

Időpont: 2024.04.29. (Hétfő) 19:00

Belépő: 3000 Ft.

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Várkörút 54.