Programkereső

Az elveszett aranycsengettyű (zenés mesejáték) - Holdfű színház

Ingyenes
Hol is kezdjem? A dolog úgy esett, hogy – szokás szerint – idén is beköszöntött a december.

Ez alkalommal azonban Ágas, a Mikulás fiatalabbik szarvasa nem akar útnak indulni. Nem akar, mert nem tud. Nem tud, mert bánatos.
Mi bánata lehet vajon? Talán beteg? – Á, dehogy, egészséges, mint a makk! Talán magányos? Ugyan már, hisz ott vele megértő jó barátja Bogas. Akkor mégis mi lehet a baj?
Nektek megsúgom! A baj az, hogy Ágas elvesztette az aranycsengettyűjét, amit múlt télen kapott a Mikulástól. Csengettyű nélkül pedig valamirevaló rénszarvas nem vághat neki ekkora nagy útnak. Nem is beszélve a szégyenről. Merthogy mégiscsak a Mikulás ajándéka volt. Ágasnak viszont fogalma sincs, hogy hol lehet. Abban az egyben bizonyos, hogy ő vigyázott rá, mint a szeme fényére. De hát ki hinné ezt el neki!  
A rejtély örökre rejtély maradna, Ágas pedig örökre bánatos, ha nincs Krampuci a virgonc kis krampusz, aki Bogassal együtt nyomozásba kezd.
Drukkoljunk nekik, hogy sikerrel járjanak, mert Bogas bizony egyedül nem tudja elhúzni a szánt (különösen, ha rajta ül a Mikulás).
A humorban bővelkedő, élőszereplős, bábos mesejátékot ajánljuk mindenkinek, aki érdekelt abban, hogy a Mikuláscsomagok időben megérkezzenek!

Az előadás Időtartama: kb.: 40 perc

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Basa 1.