Programkereső

HHH angyalok kara

Az Utcaszínházi Alkotóközösség vendégelőadása.

Az Utcaszínházi Alkotóközösség vendégelőadása. Az előadást a 7óra7 színházi portál beválasztotta a 2016-os év 40 legfontosabb előadásai közé. 

2020. A Nemzeti Demográfiai és Reproduktív-egészségfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárságán az a döntés született, hogy bár még az ehhez szükséges törvényi háttér hiányzik, a drasztikus népességfogyás ellensúlyozására, minden mélyszegénységben élő leányanyát felvesznek egy nyilvántartásba. A cél, hogy a magzatot lehetőség szerint már a prenatális ártalmaktól is megóvják. Legjobb az lenne, ha már jóval a szülés előtt kényelmes anyaotthonokba kerülnének a lányok, ahol alapítványok közvetítésével, a nevelőszülők megismerkedhetnek a várandós kismamával. Arról, hogy a nyilvánosságra kerülő törvénysértések komoly tiltakozási hullámot váltanak ki mind a fajvédő, mind a roma kisebbségi szervezetek körében a Tarnaménesen élő Anasztázia és hat hónapos csecsemője Csongor mit sem tud…

A kétórás előadás, miközben bemutatja a lányanya egyre szürreálisabb kalandjait, felfed egy szélesebb kérdést: amely nem csak Anesznek szól. Mindannyian hasonló bajban vagyunk: fogva tart bennünket saját életünk, közegünk és személyiségünk. Vajon egyáltalán módunkban áll-e változtatni meghatározott sorsunkon, és ha igen, akkor ezt miért − egész pontosan minek hatására lennénk képesek megtenni? El lehet-e várni bárkitől, hogy csettintésre változtasson?

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: 8000 Székesfehérvár, Fő u. 8.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fő utca 8.

Programajánló


Jún 15. 20:00

Túl szexi lány

Júl 02 – Júl 06.

I. Nyári tábor

Júl 30 – Aug 03.

SZÉNA Napközis táborok

Szep 16 – Szep 20.

DNS3-Székesfehérvár