Programkereső

Szeretnéd itt látni a ti közösségetek is? Küldd el nekünk a bemutatkozásotokat! Katt ide!
(A beküldés és a megjelenés is ingyenes!)

Civil Centrum Közhasznú Alapítvány

A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány célja, hogy a Magyarországon bejegyzett non-profit szervezetek működését erősítse, hatékonyságukat növelje annak érdekében, hogy társadalmi szerepvállalásuk növekedjék. Az Alapítvány alaptevékenységeként végzi fejlesztő, tanácsadó munkáját, segíti mindazon non-profit civil szervezeteket, melyeknek fontos célja, hogy szakmailag kiváló munkát végezzenek. Az Alapítvány törekszik arra, hogy segítse az újonnan alakult non-profit civil szervezeteket a tevékenységük megkezdésében, beindításában, hogy mihamarabb képessé váljanak arra, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassák klienseiknek, célcsoportjaiknak. Munkaerő-piaci szolgáltatásainkat úgy dolgoztuk ki, hogy azok segítségével képessé tegyük az embereket arra, hogy minél gyorsabban és könnyebben találjanak vissza a munka világába, valamint, hogy segítsük a munka-magánélet egyensúlyt. Kiemelt célcsoportjaink a nők, a megváltozott munkaképességű emberek, illetve a fiatalabb generációk.

Weboldal: civilcentrum.hu/

Facebook oldal: www.facebook.com/civilcentrumalapitvany

Kapcsolat

Email: iroda.civilcentrum@gmail.com

Telefon: 30 458 7207

Székhely/cím: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 25.

Kapcsolattartó: Kontó Dorottya

Rendszeres összejövetelek:

Civil Vezetők Klubja

Civil vezetők társaságában tudást, információt lehet szerezni, inspirációt lehet adni és kapni . A programon bárki, aki civil szervezetet képvisel, beszélgethet őt, vagy civil társait érintő témákról meghívott szakértők közreműködésével.

Helyszín: Igéző - Székesfehérvár, Basa utca 1.

Időpont: Minden hónap utolsó keddje Havonta

A részvétel Fizetős.

Nemekből Igenek Klub

Havi összejöveteleinken bárkinek lehetősége van beszélgetni és előadásokat hallgatni a nők és a férfiak esélyegyenlőségének lehetőségéről, a munkaerő-piac működéséről, a nőkre és férfiakra gyakorolt hatásairól, szülői szerepekről, munkamegosztásról, a munka, a magánélet, a családi élet egyensúlyáról, a nők és férfiak együttműködéséről és ennek a társadalomra gyakorolt hatásáról.

Helyszín: Igéző - Székesfehérvár, Basa utca 1.

Időpont: Minden hónap utolsó csütörtökje Havonta

A részvétel Fizetős.