Programkereső

Ericsson SzerCode Challenge

Ingyenes
Kutatók Éjszakája 2016

Ha érdekelnek a műszaki és természettudományok, de úgy érzed nem tudsz eleget, ha szeretnéd mindezt összehozni a benned dúló kreativitással, mindeközben pedig újrahasznosítanál egy csomó megunt holmit, akkor gyere el hozzánk!
Hozz egy sapkát, kesztyűt, táskát, bármilyen ruhadarabot vagy kiegészítőt, amit egy kicsit feldobnál, mi garantáljuk, hogy nemcsak a ruhád, cipőd ékszered , hanem Te is felvillanyozódsz!

Az Ericsson és a Szertár csapata ingyenes hordható áramkör készítő foglalkozásra hív minden érdeklődőt 5-99 éves kor között, aki szívesen tenné egyedivé a szerkóját. Az esemény célja, hogy bemutassa, milyen egyszerű kreatív gondolkodással akár egy már nem használt ruhadarabból vagy elektronikai eszközből valami újszerűt alkotni.
A foglalkozás ötletei alapján elkészített alkotásokat július 1. és szeptember 16. között az Ericsson SzerCODE Challenge-be is nevezhetik a résztvevők. A gyerekeknek, diákoknak és felnőtteknek kiírt kategóriák legjobbjait a Kutatók Éjszakáján egy szakmai zsűri díjazza majd.
Versenyleírás itt: bit.ly/szerCODE

Az eszközöket és az egyéb alapanyagokat az Ericsson, a segítséget a Szertár adja. Kooperációjuk fehérvári helyszíne a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épülete lesz.

Egész nap várjuk az érdeklődőket, korhatár nélkül!

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Országzászló tér 3.