Programkereső

A tánc világnapja az Alba Regia Táncegyüttessel (TELT HÁZ)

RÁADÁS! Különleges összeállítás az Alba Regia Táncegyüttestől a tánc világnapjára: a 75 év legjobb koreográfiái egy műsorban, több generációval, 100 táncossal és élőzenével.

Ismét különleges összeállítással készül az Alba Regia Táncegyüttes a tánc világnapjára 2024. április 28-án, vasárnap a székesfehérvári Vörösmarty Színházban: a 75 év legjobb koreográfiái egy műsorban, több generációval, 100 táncossal és élőzenével.

Az ünnep alkalmából az Alba Regia Táncegyüttes egyestés összeállítással készül a székesfehérvári Vörösmarty Színházban 2024. április 28-án. A gála megálmodója Majoros Róbert, az Alba Regia Táncegyüttes művészeti vezetője. Művészeti munkatársai Majorosné Szabó Veronika, Tombor Bea és Molnár Gábor. A régmúlt díjnyertes koreográfiái, az elmúlt idők sikerszámai és a jövő tehetségeinek alkotásai színesítik előadásukat. Közreműködik az Alba Regia Táncegyüttes és a Múltidézők csoport. Az esten átadják az Év táncosa díjakat is.

A tánc világnapi ráadás előadásra jegyeket március 4-től az ARTE jegyértékesítő felületén, a https://jegy.artefolk.hu címen vásárolhatnak.

 

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fő utca 8.