Programkereső

Ennél csak jobb jöhet

Albert igazi kisstílű semmirekellő, aki felnőtt fejjel sem jut előbbre az életben. A sors összehozza a kényszeresen vásárló Brunóval, akivel ingyen sör reményében elmegy egy klímaaktivista gyűlésre.

Vígjáték

Une année difficile
Korábbi cím: Egy nehéz év
2023

Szereplők Pio Marmaï, Noémie Merlant,
Jonathan Cohen, Mathieu Amalric
Rendező Éric Toledano és Olivier Nakache
Premier 2023. december 28.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra

Albert igazi kisstílű semmirekellő, aki felnőtt fejjel sem jut előbbre az életben. A sors összehozza a kényszeresen vásárló Brunóval, akivel ingyen sör reményében elmegy egy klímaaktivista gyűlésre. A két férfi egy csinos tüntetőnek köszönhetően az ökoharcosok között marad, annak ellenére, hogy igazából egyáltalán nem érdekli őket a Föld megmentése. A társaság tagjai egyre jobban befogadják őket, nem tudván, hogy Bruno és Albert csak a saját hasznát keresi az akciókban. Eközben a két barát között egyre nő a feszültség a lányért való versengésben.

Az Életrevalók és az Eszeveszett esküvő alkotói, Éric Toledano és Olivier Nakache az idei karácsonyi szezonban egy hamisítatlan francia vígjátékkal térnek vissza.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2023.12.28.csütörtök18:45
2023.12.30.szombat17:15
2024.01.06.szombat19:45

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1