Programkereső

Masha és a medve 2. – Dupla móka

Biztonsági öveket becsatolni! – kezdődik a vad utazás, Masha útnak indul az erdőből, hogy megjárja a várost, majd visszatérjen otthonába! Az első állomás egy esküvő...

Animáció

Masha and the Bear: Twice the Fun
2023

Rendező Natalia Berezovaya, Artem Naumov,
Vasily Bedoshvili
Premier 2023. december 14.
Korhatár Korhatár nélkül megtekintethető.
Időtartam 1 óra 16 perc

Biztonsági öveket becsatolni! – kezdődik a vad utazás, Masha útnak indul az erdőből, hogy megjárja a várost, majd visszatérjen otthonába! Az első állomás egy esküvő: amikor Masha megérkezik, mindenhol a baj jár a nyomában. Masha nem kis felfordulást okoz, miközben az esküvői fátyollal szórakozik, tortakocsin versenyez és galambokat kerget. Ezt követően átutazunk egy magával ragadó és szívmelengető karácsonyi kalandba, amelynek középpontjában a tizenkét hónap áll. Masha és új barátja, Január hónap mindent megtesz, hogy a felnőttek szívében fellobbanjon a karácsonyi varázslat hangulata – és ezzel megmentsék az ünnepeket. Készülj fel, váratlan fordulatok és izgalmas pillanatok várnak a Masha és a Medve – Dupla móka ünnepi hangulatú, családi kalandjaiban!

A Masha és a Medve világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő orosz rajzfilmsorozat. Első epizódja 2009-ben jelent meg, azóta 25 nyelvre fordították le és több mint 100 országba (többek között Magyarországra) jutott el. A Masha és a Medve: Masha dalai az animációs rajzfilmsorozat zenés, egészestés epizódfüzére volt, ami nagy sikert aratott a hazai mozikban is. A Masha és a Medve 2 – Dupla móka a második egészestés animációs film a kedvelt karakterekkel, amely látványos történetekkel és 3D animációval szórakoztatja az egész családot.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2023.12.24.vasárnap13:00
2023.12.28.csütörtök15:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1

Programajánló


Júl 01. 20:15

Szirén

Jún 27. 17:00

Szent

Jún 06. 20:00

Bolero

Máj 31. 20:00

A róka