Programkereső

Sosemvolt képtármesék

Közös mesealkotás és játékdráma június 3-án 10:00–13:00 óráig. A Sosemvolt mesék egyszer sem voltak, sosem voltak, mert még csak ezután találjuk ki őket.

Ezúttal egyik legkedvesebb helyszínünkön, az Új Magyar Képtárban keressük meg, és hívjuk elő közös meséink fő- és mellékszereplőit, díszleteit, hogy aztán jól összemeséljük őket. Már most elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy mi lennél szívesen egy mesében. Esetleg mindenre elszánt harcos? Láthatatlan ember? Kőbéka, vagy inkább lágy hullám? Tengeren ringatózó hajó, vagy annak kapitánya? Kéményt tisztítanál, vagy párbajoznál? Lennél balerina, vagy szomorú kutya? De az is lehet, hogy valami teljesen más ragadja majd meg fantáziádat a képtár izgalmas műalkotásai közül.


A családi foglalkozásra várunk mindenkit, aki szeretne egy kicsit átlépni egy olyan színes, izgalmas világba, amelyben bármi megtörténhet, és ahol bárkiből bármi lehet. A foglalkozáson a gyerekpszichodráma módszerével játszunk el közösen alkotott meséket, amelyeket Rosta Helga és Lendvai Judit segít összefűzni. A programot 6 éves kortól ajánljuk, gyerekek és felnőttek részére egyaránt.

A Sosemvolt mesék oldala: https://www.facebook.com/sosemvoltmesek

A programra a belépés regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát a sosemvoltmesek@gmail.com e-mail címen jelezze. Köszönjük!

Belépődíj: 500 Ft/fő

 

Az esemény sajtónyilvános.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház u. 17.

Programajánló


Aug 12 – Aug 16.

Nyári tábor Gorsiumban

Júl 17. 10:00

Csicsergő

Aug 07. 10:00

Dúdoló

Júl 01 – Júl 05.

Gyerektábor a belvárosban

Júl 15 – Júl 19.

Kalandtábor