Programkereső

Éjszakai átutazók

Párizs, 1981. Elisabeth házassága zátonyra fut, így egyedül neveli két tinédzser gyerekét, Matthiast és Juditot. Egy éjszakai rádióműsornál kezd dolgozni...

Dráma

Les passagers de la nuit
2022

Szereplők Charlotte Gainsbourg, Quito Rayon Richter,
Noée Abita, Megan Northam
Rendező Mikhaël Hers
Premier 2023. február 9.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 51 perc

Párizs, 1981. Elisabeth házassága zátonyra fut, így egyedül neveli két tinédzser gyerekét, Matthiast és Juditot. Egy éjszakai rádióműsornál kezd dolgozni, ahol találkozik egy fiatallal, Talulah-val, akit a szárnyai alá vesz. Talulah otthonra talál az elvált nő családjánál – a fiatal lány szabad szelleme hamarosan a nőre és gyermekeire is átszáll, Matthias pedig megismeri az első szerelem érzését.

Az alkotás világpremierje az „A” kategóriás Berlini Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt. A film író-rendezője, Mikhaël Hers előző filmje, az Amanda a világ legrégebbi filmfesztiválján, Velencében versenyzett és kapott díjat, valamint az „A” kategóriás Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon forgatókönyvdíjat és fődíjat kapott. A film főszereplője a Cannes-ban a legjobb színésznő díját elnyerő világsztár, Charlotte Gainsbourg (Hóember, A nimfomániás 1-2., Samba, Melankólia, Antikrisztus).

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2023.04.06.csütörtök19:30
2023.04.18.kedd20:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1