Programkereső

Gasztro stand-up – Főzőshow Vajtó Lászlóval

Vajtó László stand-uppal fűszerezett interaktív főzőshow-jára invitál a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Kisfaludi Közösségi Házba: április 30-án, vasárnap 17 órától a Vajtó és a Világ turisztikai magazin házigazdája főz az esemény résztvevőinek, és közben úti- és gasztroélményeiről mesél.

Vajtó és a Világ nemzetközi turisztikai magazin műsorvezetője ma már öt országban fedezi fel a legkülönlegesebb ételeket, helyi specialitásokat és településeket. A túrák közben megismerkedik a helyszínek történelmével, látványosságaival, és még főzni is megtanul kicsit.

Vajtó László a műsor során együtt főz hazai és nemzetközi hírességekkel, szakácsokkal, de van, hogy falusi nagymamákkal is. Olyan különleges finomságokat készít, mint a gömöri gulyka, az emődi tehéntánc, a fülöpi padlutka, vagy a mézes szilvás saslik, de a káposztás-mustáros lecsó sem elhanyagolható.

Úti- és gasztroélményeiből egy gasztro stand-upot állított össze, ennek lehet részese a közönség április 30-án, vasárnap 17 órától a Kisfaludi Közösségi Házban, ahol a humoros, interaktív főzés során  egyedi specialitásokat készít – jöjjenek el és kóstolják meg!

Belépő: 1000 Ft, jegyek hétfőtől péntekig 8–16 óra között a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sor 3. alatti épületében, valamint a rendezvény előtt a helyszínen válthatók. Online jegyértékesítés: www.fehervariprogram.hu/jegy

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Székesfehérvár, Fürdő sor 3.

Térkép

Cím: Székesfehérvár-Kisfalud , Könyves Kálmán utca 10/a