Programkereső

Farsang a PARTon (MInden jegy elkelt!)

Jelmezes farsangi mulatságba várja a gyerekeket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ február 11-én, szombaton. A 15 órakor kezdődő eseményen farsangi álarcot, szemüveget készíthetnek a gyerekek, a színpadon pedig bűvészműsor és Kovácsovics Fruzsina koncertje szórakoztatja a közönséget. A rendezvényre minden jegy elkelt.

A farsang, a jókedvű mulatságok ideje hagyományosan vízkereszt után kezdődik és hamvazószerdáig tart. Az óvodás, kisiskolás gyerekek körében ilyentájt már nagy az izgalom: ki milyen jelmezben jelenik majd meg, hogy lenyűgözze a többieket. A készen kapható, divatos jelmezek mellett sokan maguk készítenek kreatív öltözéket, hogy lenyűgözzék a többieket.

Részletes program

15.00  Farsangi álarc és szemüveg készítése, jelmezverseny

16.00  Edu-Show – mágikus és mulatságos bűvészműsor kicsiknek és nagyoknak

17.00  Kovácsovics Fruzsina koncertje

 

A rendezvényre minden jegy elkelt.

Az ötletek bemutatására a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ is lehetőséget teremt február 11-én, szombaton: a Fürdő sori épületbe várják farsangi mulatságba a kicsiket és nagyokat. A délután háromkor kezdődő program kézműves foglalkozásán farsangi álarcot, szemüveget készíthetnek a résztvevők. Lesz jelmezverseny is, amelynek legjobbját ajándékkal jutalmazzák majd. A színpadi programban négy órakor mágikus, mulatságos bűvészműsort láthat a közönség: az Edu-Show sok-sok bűvészmutatványt tartalmazó, részben beszédes, részben zenés látványos előadás, amely garantáltan jó móka lesz – nem csak a kicsiknek.

A varázslatok után 17 órakor Kovácsovics Fruzsina érkezik a színpadra. A Csillag születik című tehetségkutató műsor első szériájában feltűnt énekesnő koncertjein mindig jó a hangulat, a dalok mellett közös tánctanulás, mondókázás is várja a gyerekeket, akik így maguk is részesei lehetnek a produkciónak. Fruzsina dalai sokfélék: van, amelyik népzenében gyökerezik, mások multikulturális zenei alapokra építenek, a szövegek pedig részben kortárs írók-költők szövegei.

A rendezvényre minden jegy elkelt.

A rendezvény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Székesfehérvár, Fürdő sor 3., hétfőtől péntekig 14–20 óráig

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.