Programkereső

Adventi készülődés az Öreghegyi Közösségi Házban

Ingyenes
Családi programra, közös adventi készülődésre hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az Öreghegyi Közösségi Házba: november 28-án, hétfőn 16 órától kézműves foglalkozások és egy kis „nyomozós” játék várja az ingyenes esemény résztvevőit.

Hangulatos családi program várja az Öreghegyi Közösségi Házban a családokat advent első hetének hétfőjén, november 28-án. A kézműves foglalkozáson gyerek és felnőtt közösen alkothat: a résztvevők dekorálhatnak például karácsonyi gömböt, készíthetnek hóembert, és a dekupázs technikát is kipróbálhatják ezen a délutánon, 16 és 18 óra között.

A szervezők a gyerekekre külön is gondoltak, ők a Hova tűnt a szarvas? című, négyállomásos „nyomozós” játékban is részt vehetnek. Az állomások között lesz labirintus, ahol a szarvas nyomait kell követni, aztán a Mikulás szarvasait kell azonosítani, méghozzá az agancsuk alapján. A puzzle tudásukat is tesztelhetik, amikor egy hóembert raknak össze darabokból, és a kreativitásukat is meg kell mutatniuk, hiszen legalább az egyik kézműves foglalkozást ki kell próbálniuk.

A hangulatot közös teázással és karácsonyi zenékkel teszik kellemessé a szervezők.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.