Programkereső

Gyereknapi délután Kisfaludon

Ingyenes
Kézműves foglalkozás, arcfestés, óriásbuborék show, ugrálóvár a nagyobbaknak és ölbéli játékok kicsiknek, zenés műsor Micimackó társaságában – gyermeknapot rendez a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Kisfaludi Közösségi Házban és környékén május 21-én, szombaton délután.

A közösségi ház, a játszótér és a sportpálya lesz a helyszíne a Kisfaludi Gyereknapnak, amely vidám szórakozást ígér a kis vendégeknek. A három órakor kezdődő programban a szervezők többek között kézműves foglalkozásra hívják a gyerekeket, akik négy órától arcfestést is kérhetnek, sokféle minta közül válogathatnak majd. A legifjabb korosztályt és szüleiket a közösségi házban várja Zsuzsa, akivel ölbéli játékokat játszhatnak. Hattól hétig tart az óriásbuborék show, amely mindenkinek jó szórakozást kínál. Zárásként 19 órától Gregus Anikó zenés műsorát élvezheti a közönség, amelyben Micimackó óriásbábja is megjelenik.

A gyereknapi délutánon végig üzemel az ugrálóvár, és vattacukrot, kürtőskalácsot és jégkását is vásárolhatnak majd a résztvevők.

Részletes program:

15.00–18.00  Kézműves foglalkozás

16.00–18.00  Arcfestés Xéniával

16.00–17.00  Ölbéli játékok kicsiknek Zsuzsával a KKH épületében

18.00–19.00  Óriásbuborék show

19.00–20.00  Zenés műsor Gregus Anikó előadóművésszel és Micimackó óriásbábjával

Egész nap: Ugrálóvár • Vattacukor • Jégkása • Kürtőskalács

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár-Kisfalud , Könyves Kálmán utca 10/a