Programkereső

III. Fehérvári Töklámpás Fesztivál

Ingyenes
Újra lesz Fehérvári Töklámpás Fesztivál a Városház téren! A hagyományosan október utolsó vasárnapján esedékes közösségi tökölés 2021-ben ráadásul éppen halloween napjára, vagyis október 31-re esik. Részletek a Facebook-eseménynél!

Visszatérnek a tökök!


Az fmc.hu és a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) bemutatja:

III. Fehérvári Töklámpás Fesztivál

Halloween estéjén újra a töklámpások fénye borítja narancssárgába Székesfehérvár belvárosát.


A PROGRAM

15:00-tól: családi tökfaragás és lámpásfestés a Szent István Művelődési Ház udvarán. Az első 30 érkező család vagy baráti társaság ingyen tököt kap, melynek kifaragásához kézművesek és az fmc.hu újságírói adnak tippeket.
17:00-tól: találkozunk a Városház téren, mindenki leteszi a töklámpását egy tetszőleges helyre, körbejárja és megnézi a többiekét. Fotózás, beszélgetés, miegymás.
19:00-kor: minden töklámpásos fogja a tökét, és szépen rendben hazaindul.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

Ha szeretnéd, hogy jövőre is legyen Töklámpás Fesztivál Fehérváron, tartsd be ezeket az egyszerű szabályokat:

- A rendezvényen bámészkodni és tököt kiállítani is ingyenes.
- A fesztivál két órája alatt mindenfajta árusítás tilos! Ha valamit eladni szeretnél, inkább ne is gyere.
- Ez egy nonprofit rendezvény, pusztán a közös szórakozás és a töklámpásokban gyönyörködés örömére. Éppen ezért távozás előtt mindenki tegyen rendet maga után és dobáljon ki minden szemetet a téren található kukákba. Köszönjük!
- Ha gyerekkel érkezel, vigyázz a testi épségére. A téren nem lesznek őrök és biztonsági emberek sem, kordont sem állítunk fel.
- Hálásak lennénk, ha nem kéne senkit leszedni az Országalmáról vagy a Polgármesteri Hivatal zászlórúdjáról, mert akkor biztosan ez lesz az utolsó közös töknézegetésünk.
- A rendezvényen fotósok és operatőrök is dolgozni fognak. Csak úgy gyere el, ha nem zavar, hogy esetleg benne leszel a tévében, újságban, akármiben.

Gyere tökkel vagy tök nélkül! De azért inkább tökkel, ha lehet.

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Városház tér