Programkereső

Tök ősz – családi délután gyerekprogramokkal

Ingyenes
Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár programja keretében Tök ősz címmel rendez családi délutánt a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ október 29-én, pénteken 15.00 órai kezdettel.

A közös tökfaragás mellett a szervezők izgalmas játékokkal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal várják a családokat, de lehet maszkot is készíteni, kora este pedig a Kákics zenekar koncertje szórakoztatja a közönséget. A program ingyenes.

A három éve indult Segítő Fehérvár program célja, hogy a hátrányos helyzetű emberek életlehetősége javuljon, elérhetővé váljanak számukra a foglalkoztatást, közösségfejlesztést, oktatást, iskolai felzárkózást, családsegítést, gyermekjóléti szolgáltatást biztosító programok. A projekt keretében számos rendezvény valósult meg, többek között kirándulások, amelyeknek lebonyolításában szintén részt vettek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális munkatársai.

A közösségteremtést, a közösség erősítését is szolgáló Tök ősz esemény helyszíne a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar, ahol október 29-én, pénteken 15.00 órától várják az érdeklődőket. Halloween közelében természetesen lesz közös tökfaragás, csak a fantázia szab határt, hogy vigyorgó vagy éppen vicsorgó „tökfejeket” alkotnak-e a gyerekek. A délután programjai között szerepel arcfestés, csillámtetoválás, lesznek kézműves foglalkozások és lehet maszkot is készíteni. A szervezők olyan érdekes, izgalmas játékokkal is készülnek, amelyek szintén a halloween témájához kapcsolódnak. A délutánt a Kákics zenekar 17.30-kor kezdődő koncertje zárja.

  

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.