Programkereső

FIN / Simon Márton és Iamyank zenés estje

FIN – FEHÉRVÁRI IRODALMI NAPOK 2020

Jegyár a helyszínen: 2000 Ft

INFORMÁCIÓ, FOGLALÁS
20/911-3719
www.paraba.hu

Simon Márton és Iamyank közös estje valami egészen különleges fúzió. Felolvasásnak nem hívhatjuk, hiszen élőzene kíséri, koncert sem lehet, hiszen versek és slam poetry szövegek is elhangzanak. Akkor mi? Gyertek el, és döntsétek el Ti!
Simon Márton költő, slammer, az utóbbi tíz évben három verseskötete jelent meg - Dalok a magasföldszintről, Polaroidok, és Rókák esküvője. A legutóbbival, amellett, hogy 2019-ben Libri Irodalmi Díjra és az Aegon Művészeti Díjra is jelölték, 2018-ban elnyerte a Horváth Péter Irodalmi Ösztöndíjat.
Iamyank zeneszerző, producer munkáinak jellegzetessége elsősorban semmibe révedő, pozitív melankóliába süppedő hangulat és a néhol barátságos, néhol hűvös zenei szövetek összessége. Az utóbbi években a klasszikus zenei hagyományok és konceptuális ambient felfogás közös nevezőit kutatja. Simon Mártonnal közös fellépéseik során bátrabb, határozottabb mozzanatokkal igyekszik önmaga és a kiszámíthatóság kontrasztjaként funkcionálni.
A program kb. 70 perc
Fotó: Bokor Krisztián

TÁMOGATÁS
Ha számodra is fontos az irodalmi élet és a vidéki városok kultúrája, támogasd fesztiválunkat! Mivel a Fehérvári Irodalmi Napok az idei évtől kezdve nemcsak megnevezésében, hanem a gyakorlatban is közösségi fesztivállá válik, egy közösségi finanszírozási rendszert indítottunk, így a fesztivál megvalósításához rád is szükség van.
Az adománygyűjtő oldal linkjét itt találod: https://adjukossze.hu/kampany/2062

Információ, programszervezés:
Czinki Ferenc
+36-20-286-9515
czinkif@gmail.com

Információ:
https://www.facebook.com/events/292103994795994/

GARAMI RICHÁRD ALAPÍTVÁNY
http://www.richardgarami.com/

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Jancsár köz 4.