Programkereső

Vásár a Fehérvári Civil Központ előtti téren

Ingyenes
Hagyomány teremtő céllal rendezi tematikus vásárnapjait a Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ együttműködve a Fejér megyei termelőkkel, kézművesekkel.

Hagyomány teremtő céllal rendezi tematikus vásárnapjait a Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgál tató Központ a Fehérvári Civil Központ előtti téren együttműködve a Fejér megyei termelőkkel, kézművesekkel.

Ennek keretében 2020. augusztus 15-én 9 órától a Székesfehérvári Család és KarrierPont EFOP 129-17-2017-00067 sz. pályázatának részeként Karriernap és Vásár várja az érdeklődőket.
A rendezvény keretében bemutatkoznak a megye női kézművesei, őstermelői.
2020. augusztus 15. egy nap a női termelőkről. Egy nap, amikor láthatja mindenki, a nők is mit meg nem tesznek a térség gazdaságáért, a családjukért, az önmegvalósításért, a vásárlókért.

Az eseményen kedvükre válogathatnak helyi termelők portékáiból. Vásárolhatnak kecskesajtot, házi készítésű szörpöt, lekvárt, bort, mézet, saját pörkölésű kávét. Kézműves termékek között textilművesek termékeit, ásvány- és drótékszereket, horgolt termékeket vásárolhatnak.

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Rákóczi utca 25.