Programkereső

Bruno Gröning Baráti Kör

Ingyenes
Egy út amely a test és lélek egészségéhez vezet. Szellemi úton történő segítség és gyógyulás Bruno Gröning tanítása által. Létezik egy magasabb rendű erő, amely minden élet alapja és gyógyítóan hat!


Szellemi úton történő segítség és gyógyulás Bruno Gröning tanítása által - Orvosilag bizonyítható!

Létezik egy magasabbrendű erő, amely minden élet alapja és gyógyítóan hat!

Bruno Gröning ezt az erőt életerőnek, gyógyerőnek, Heilstromnak vagy isteni erőnek nevezte. Nagyon pontos intuitív tudása volt róla és egyszerű tanítása által minden ember számára elérhetővé tette.

A Bruno Gröning Baráti Kör olyan emberek összefogása, akik a ma már elfelejtett természetes gyógyerő felvétele által segítségeket és gyógyulásokat éltek meg. Bruno Gröning tanítását vallási és nemzeti hovatartozástól függetlenül a világ minden táján terjesztik.

Megfelelő testi- és szellemi nyitottság mellett minden ember képes felvenni az isteni erőt. A testben érezhető "Heilstrom" képes segíteni és gyógyítani krónikus, degeneratív és súlyos szervi panaszok esetén is.

"Bízzál és higgyél! Segít és gyógyít az isteni erő." (Bruno Gröning)


A nagy számban történő gyógyulásokat a klinikai kórtörténetek mintájára jegyzik fel. A Bruno Gröning Baráti Kör Orvostudományi Szakcsoportja (MWF) néhány ezer orvosból és más gyógyászati területek képviselőiből áll, akik a beszámolókat tartalmilag megvizsgálják, lejegyzik és - amennyiben lehetséges - független orvosok által kiállított leletek alapján dokumentálják és kommentálják.

"Sok minden van, amit nem lehet megmagyarázni, de semmi sincs, ami meg ne történhetne."
Bruno Gröning

Segítség és gyógyulás szellemi úton

Bruno Gröning tanítása a szellemi erőknek az emberekre való hatásán alapszik. Ezeknek az erőknek a hatása sokkal nagyobb, amint azt a legtöbb ember feltételezi.

"Az ember olyan mint az „akkumulátor“ – ahhoz, hogy elvégezze a feladatát, mindig új életenergiát kell felvennie"

Bruno Gröning

Bruno Gröning az akkumulátorhoz hasonlítja az embert. Mindenki erőt ad le, erőt veszít a mindennapi élet folyamán. Azonban a szükséges új életenergiát gyakran nem tudja kielégítő mértékben pótolni. Ahogyan egy üres akkumulátor nem működőképes, egy erőtlen test sem tudja feladatát ellátni. Ennek később kimerültség, idegesség, félelmek és betegség a következménye.

Bruno Gröning elmagyarázta, hogyan tudunk ismét új energiához jutni. A jóban való hit ennek ugyanolyan előfeltétele, mint az egészség akarása. Mindenütt körülvesz bennünket a Heilstrom amit csak fel kell vennünk. Bruno Gröning szerint nincs gógyíthatatlan betegség, amint azt az orvosilag ellenőrzött sikerbeszámolók is igazolják. A gyógyulások kizárólag szellemi úton történnek és ezért nincsenek Bruno Gröning anyagi testéhez kötve.
Tájékoztató előadások:

     Szeptember 5. (szerda) : 15.30 óra

     Szeptember 25. (szerda) : 15.30 óra

     Október16. (szerda) : 15.30 óra

     November 6.(szerda):15.30óra

     November 27 .(szerda):15.30óra

     December 18.(szerda):15.30óra

Elérhetőség : Farkasné Kovács Aranka  30/858-2383

Esemény weboldala

Időpont(ok):

2019.09.04.szerda15:30
2019.09.05.csütörtök15:30
2019.09.25.szerda15:30
2019.10.16.szerda15:30
2019.11.06.szerda15:30
2019.11.27.szerda15:30
2019.12.18.szerda15:30

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III.Béla király tér 1.