Programkereső

5. Zsákbacserép

Ingyenes
Ötödik alkalommal rendezi meg a Székesfehérvári Művészek Társasága Zsákbacserép című karácsonyváró rendezvényét, amelynek vendégei egyedi kerámiák tulajdonosai lehetnek. A játék lényege, hogy a Társaság tagjai és meghívott művészek: festők, grafikusok, szobrászok és textiltervezők díszítenek, festenek előre elkészített kerámiákat, amelyeket vidám árverés során lehet megszerezni. A tárgyak megtekinthetők december 15-én, szombaton 14 órától, a licit 15 órakor kezdődik a Pelikán Galériában (Kossuth utca 15.). A program házigazdája Korompai Péter keramikus. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

2018. december 15-én, szombaton 14 órától Zsákbacserép akció

Zsákbamacska a Téli tárlaton? Nem egészen! Inkább cserépárverés a Téli Tárlaton, a Pelikán Galériában.
Ha ön velünk tart december 15-én, szombaton 15 órától az estébe nyúló vidám programon, akkor a zsákbamacska játékban való részvétellel birtokosa lesz egy egyedi kerámiatárgynak (-tálnak/-csészének/-vázának/-kisplasztikának), amit köztünk élő kortárs művészek: Társaságunk tagjai és meghívott alkotótársaik készítettek és díszítettek.

S ha mindez nem lenne elég: akár ön lehet az a szerencsés licitáló, aki megnyerheti a befolyt összeg azon részét, amit a Téli Tárlaton szereplő alkotások vásárlására fordíthat. Az ezen felüli összeget a Társaság a Fehérvári Heti Betevőnek adományozza.

Ha kíváncsivá tettük, látogasson el 15-én a Pelikán Galériába, ahol megtekintheti a tárgyakat, s elmondjuk a részleteket. (A korábbi évekhez hasonlóan zajlik az akció.)
A program látogatása ingyenes, a játékban való részvételhez szükséges kuponok ára 3.000,- Ft.
Házigazda: Korompai Péter.
Kanalat érdemes hozni.

Ha többet is szeretne megtudni a kerámiákról, a Téli Tárlatról, vagy alkotóikról, akkor már december 1-jén, szombaton 13 órától is betekinthet a kulisszák mögé a Pelikán Galériában.

 

5. Zsákbacserép – kalapács alá kerülő tárgyak

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth L. u. 15.