Programkereső

Gyermek napi kézműves műhely, kiállítás és vásár

Ékszer készítés, quilling díszek készítése, keresztszemes képek hímzése és sok más kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket! Az alkotások készítése után, közben pedig csatlakozhatnak a társasjáték klubhoz egy jó játékért.

Gyermek napi programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Kézműves műhelyünkben sokféle választási lehetőséggel találkozhatnak az érdeklődők, így ékszer készítéssel, keresztszemes hímzéssel készült kép készítéssel, quilling díszek alkotásával...

Foglalkozásokat tartják:

· Szf.vári polipvilág csoport önkéntesei

· Isztiméri Nyugdíjas Klub tagjai

· Szabó Mónika óvodapedagógus

· Furfangos Kezek Klub tagjai

Részvételi díj: 3.000,- Ft / fő

Részvételi díj tartalmazza:

· 4 db alkotás elkészítésének anyagköltségét

· 1 gombolyag fonalat, amelyből az Szf.vári polip csoport önkéntesei polipokat horgolnak a beteg gyermekeknek a fehérvári kórházba

· ajándék karkötőt

· játék lehetőséget a rendezvény idején

 

Felajánlásként érkezett kézműves alkotásokat lehet a helyszínen „megvásárolni” fonal gombolyagokért (Catania, Guru), amelyekből az önkéntesek további polipokat horgolnak a kis betegeknek.

Kézműves kiállítás ingyenesen megtekinthető a rendezvény napján valamint 2024. május 31-ig a Művelődési Ház nyitva tartási idejében.

Kiállítók:

· Szf.vári polipvilág csoport önkéntesei

· Isztiméri Nyugdíjas Klub tagja

· Furfangos Kezek Klub tagjai

 

A rendezvényhez a Gyermek napi közös horgolás is csatlakozik, ahol megtanítják az érdeklődőket a polipok horgolására és fonal adományokat gyűjtenek az Szf.vári polipvilág önkéntesei részére, akik a fehérvári kórház beteg gyerkőceinek horgolnak figurákat, polipokat.

Előzetes regisztráció szükséges!

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1