Programkereső

A szeretet lélekhangjai

Ingyenes
Szatzkerné Piroska festmény- és kerámia kiállításának ünnepélyes megnyitóján - 2024.04.17. 17.00 - az alkotó köszönti a látogatókat, hegedűn közreműködik Regős Gréta és Visnyei-Beron Cecília.

Szatzkerné Piroska kerámia szobrokat, kisplasztikákat, ékszereket készít, valamint rajzol és fest (grafit, akvarell, pasztell technikával). Az alkotáshoz az ötletet mindig a pillanatnyi hangulata határozza meg. Így készültek a korábbi kiállításain bemutatott agyagfejek, az anyasághoz kapcsolódó kisszobrok, a karácsonyi hangulathoz kötődő angyalszobrok, vagy gyermekkorának kedvenc mesealakjai.

Számos kiállításon és pályázaton vett részt. Egyéni kiállításai a teljesség igénye nélkül: Székesfehérváron az ASZMH-ban és területi egységeiben, a Szent István Művelődési Házban, a Vörösmarty Könyvtár tagkönyvtáraiban és több vidéki városban (Martonvásár, Várpalota, Seregélyes, Kaposvár).

Területi, illetve országos csoportos kiállításokon, pályázatokon való részvétel: Székesfehérvár, Kaposvár, Pilisvörösvár, Balatonfüred.

Az OKIT (Országos Képző és Iparművészeti Társaság) tagja, így több általuk rendezett csoportos kiállításon vett részt (Balatonalmádi, Budapest, Tata, Hévíz).

Több éve résztvevője a „Rippl Rónai Fesztiválnak (Kaposvár Festők városa), valamint a „Móri Bornapok” rendezvényeinek.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Köfém lakótelep 1.